Nordre Aker Budstikke

Søndag fylles Bakkehaugen kirke til randen

Døpt, konfirmert eller gift i denne kirken? Nå må du vise din støtte.

Trommer sammen på søndag: Denne helgen arrangeres det mobiliseringsgudstjeneste i Bakkehaugen kirke. Foto: Arkivfoto

Førstkommende søndag arrangeres det mobiliseringsgudstjeste i Bakkehaugen kirke. Målet er å fylle kirkerommet til siste benkerad.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2014 kl 15:55

TÅSEN: Slik Nordre Aker Budstikke skrev om tidligere denne måneden kan en omorganiseringsprosess i prostiet få store konsekvenser for Bakkehaugen kirke og menighet.

Omorganiseringsprosessen er initiert av bispedømmerådet og Kirkelig fellesråd og tar nå for seg Vestre Aker og Nordre Aker prostier.

- Den pressede økonomiske situasjonen gjør at vi er nødt til å tenke nytt og kreativt, vi ønsker å engasjere nærmiljøet, og vi vil strekke oss langt for at Bakkehaugen kirke skal bestå, sa leder av menighetsrådet Einar Hjorth Høivik til Nordre Aker Budstikke den gang.

Nå settes planene ut i virkeligheten og først på planen står en mobiliseringsgudstjeneste søndag 2. mars fra klokken 11.00 til 12.00.

- Det er stor oppslutning om både facebookside og underskriftskampanje, men nå skal vi samles i kirken for å markere at kirken er viktig for oss.

- Det blir i den anledning innslag fra både interne og eksterne musikalske krefter, sier Lillin Knudtzon som er aktiv i Redd Bakkehaugen kirke og tidligere medlem i menighetsrådet.

Knudtzon mener Bakkehaugen kirke er en kirke for dagens samfunn.

- Bakkehaugen kirke, med sin moderne arkitektur og dekor passer i størrelse til småskala møter, kirkelige markeringer og kulturbegivenheter.

- Vi kan ikke av ressurshensyn avvikle alle de små kirkebyggene og kun beholde de store som skal favne kjempemenigheter.

- Slike store kirker egner seg ikke alltid for dagens bruk - de fylles ikke i begravelser og bryllup slik vår kirke gjør, avslutter hun.

LES OGSÅ: - Nå må noen stikke fingeren i jorda!

LES OGSÅ: Død mann funnet på offentlig toalett

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...