Nordre Aker Budstikke

Søndag var 2500 innom her

Foto: KJELSÅS LANGRENN

Ikke alle var opptatt av VM i skiskyting på søndag, men derimot var mange på Linderudkollen og med i Kjelsåsrennet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.03.2016 kl 13:05

LINDERUDKOLLEN/LILLOSETER: Kjelsås langrennsgruppa har hatt en travel helg.

Mina Manflå Lund i midten vant sin klasse - jenter 12 år, mens lagvenninnen fra Kjelsås, Aurora Wilkens Jernberg til venstre, ble nummer to.

Første lengderenn

Lørdag arrangerte de Lillomarka Rundt, og søndag var det klart for Kjelsåsrennet - første renn med lengde arrangert i det nye skianlegget. Med distanser fra 1,6 km til 10 km.

Full fart på skøytingen til Birk Elias Moeng Jensen. Foto: KJELSÅS LANGRENN

LES OGSÅ: Her heter det Fisut!

– Suksess

– Begge renn var en suksess. Supert vintervær som ramme. Dette var første store konkurranse. Søndag i Kjelsåsrennet var det rundt 1100 startende og rundt 2500 mennesker innom arenaen, forteller Eivind Selvig i langrennsgruppa.

Gøy med skirenn, fra venstre Karoline Bergman Kvamme og Julie Christine Hellum fra Kjelsås, i klassen 7 år.

Ruter

Han fortsetter.

– Ruter stilte opp med ekstrabusser, folk tok bussene - stor takk til alle. og Resten av biltrafikk- og parkering gikk veldig fint.


Bånn gass fra start. Foto: KJELSÅS LANGRENN

Her ligger alle resultatene fra Kjelsåsrennet 2016.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...