Nordre Aker Budstikke

Vent til poden ser denne!

Sparkesykkel med musikkanlegg, horn, lys og vindskjerm

Erik Hansen (17) fra Kjelsås vil bli bilmekaniker. Det synes godt på den skikkelig «pimpa» sparkesykkelen hans.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.05.2015 kl 19:08

KJELSÅS: Til daglig er Erik Hansen (17) fra Kjelsås elev ved Kuben videregående ved TIP - altså teknikk og industriell produksjon. Erik skal bli bilmekaniker. Sammen med kompis Daniel Larsen, fra Grefsen og også elev ved Kuben, elektrolinja, har de laget dette vindunderet av en sparkesykkel!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

En sparkesykkel som gutta forteller at får mye oppmerksomhet for, og mange misunnelige blikk fra særlig de yngre kidsa. For dette er en annerledes sparkesykkel og passe opp-pimpa (les: stylet). Hør bare: Vindskjem, stereoanlegg med to høyttalere og forsterker, ledlys, kompressorhorn og sirene!

Les også: Den nye sognepresten ble overfalt og ranet på åpen gate!

Begynte med hornet

Hva skjedde?


- He, he, det begynte med at jeg var på Biltema, og så fant jeg det ene hornet her. Jeg la en ledning fra huset der jeg bor, gjennom hagen, og så kunne jeg styre hornet hjemmefra. Var en del som skvatt på vei til Engebråten Ungdomsskole, ler Erik og med kameraten Daniel.

Så tok det ene det andre med seg. Hvorfor ikke sette hornet på sparkesykkelen? Hvorfor ikke lys, og hvorfor ikke musikk på sparkesykkelen. Bare å plugge i ledningen til Iphonen? tenkte gutta.

Les også: Nytt sykkel- og skateanlegg på Storo

Som har blitt til en veldig stilig og helt spesiell sparkesykkel, i rene Reodor Felgenstil.

– Bare moro

– Dette er jo bare gøy, og moro i forhold til det vi driver med på skolen til daglig. Kanskje har vi brukt til sammen 1000 kroner på alt. Sparkesykkelen koster under halvparten, forteller Erik.


LES OGSÅ: Planlegger Oslos første idrettsungdomsskole – og de vil inn i disse lokalene i Nordre Aker

Men det stopper ikke der. Hvorfor ikke en elektrisk sparkesykkel - elektrisk sykler er det jo mange av.

– Vi har tenkt litt på en elektrisk motor, kanskje noe lignende som er i kantklippere, forteller Erik.

– I tillegg jobber vi litt med tanken på å kanskje få på et tak - et sånn golfbiltak kanskje? legger Daniel til.

Så sykkelen er ikke til salgs?


– He, he, nei det må vi i såfall tenke litt på, gliser gutta.

LES OGSÅ: Kutter 1600 beboere i nye Frysjabyen

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...