ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Splitter ny sushi, og navnet er ikke tilfeldig

Velkommen! Foto: Stella Oter Lindeberg

I Nordbergveien 43 har Queen sushi tatt over de gamle lokalene til Royal Grill Tåsen. Familiebedriften har vært her i en måned, og har allerede rukket å bli glad i lokalmiljøet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.12.2021 kl 18:14

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

TÅSEN/NORDBERG: Daglig leder Duc Dung Nguyen har jobbet i flere titalls restauranter, og nå drifter han helt ferske Queen sushi, sammen med søsteren og fetteren. De tilbyr både takeaway og levering, og ifølge Nguyen, skal man få mer enn man betaler for.

Dronning hjemme og på jobb

Det er et smilende søskenpar som møter journalisten i døra, og søster og sushikokk Quyen Thi Van Le er akkurat som en lillesøster skal være.

– Hvorfor heter dere Queen sushi?

– Det er på grunn av henne. Hun liker å være queen hjemme!

– Haha, ja, også heter jeg Quyen, da!

En skikkelig queen! Foto: Stella Oter Lindeberg

ANNONSE

De selger både sushi og en rekke varmretter, og forteller at blant annet mangomaki er en skikkelig bestselger. Selv, spiser Ngyuen mest grønn curry, men det er det ikke mange som kjøper.

– Det er den maten jeg liker, men de fleste bestiller rød curry eller chop suey hvis de skal ha varmrett. Så jeg liker maten her som ikke er bestselger, men den er veldig god.

Det er mange studenter som spiser hos Queen sushi, men bror og søster beskriver også et veldig hyggelig nabolag.

– Her er det sentralt, og det er veldig fint. Det er mennesker som spiser sushi!

– Naboene er veldig hyggelige! Det var naboen som sa at vi måtte tipse [Nordre Aker Budstikke], sier Thi Van Le.

ANNONSE

Ingen dårlige klær

– Vi har takeaway og levering, og vi har Foodora, men vi leverer også selv, sier Nguyen og peker mot sykkelen innerst i lokalet.

Daglig leder forteller at han sykler i all slags vær for å levere personlig, og maten skal alltid være varm når den leveres – uansett.

– For meg, er det veldig viktig at kunden får mer enn de betaler for. De skal få riktig mat til riktig tid. Jeg leverer med sykkel, og svetter og alt om vinteren. Det er litt kaldt. Jeg er en sporty fyr som tåler ganske mye, men jeg må ha hansker og lue, og krefter til å sykle. Men jeg liker godt å sykle!

Familiebedriften gleder seg til å fortsette, og melder om at det har gått bra hittil. Likevel blir det ikke helt feil om det kommer flere kunder:

ANNONSE

– For oss som er nye, så er det veldig viktig med god tillit fra kunden, for kunden er det viktig med mest verdi for pengene, og for meg, er det viktig å vinne litt markedsandel. Vi er veldig nye her på Tåsen, og vi håper at det er flere som vil komme hit.

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE