Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Stenger tunneler i romjulen og på nyåret

Arbeidene i Tåsentunnelen fortsetter i 2017. 2. januar stenges begge løp om natten. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Statens vegvesens tunnelrehablitering gir stengte tunneler de kommende ukene. Heldigvis skjer det bare på kvelds- og nattestid.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.12.2016 kl 10:28

ULLEVÅL-STORO: Statens vegvesens tunnelrehabiliteringsarbeider har ført til at Tåsentunnelen har vært stengt i flere omganger det siste halvåret.

Sist i den siste helgen før jul, der kapasiteten ble kraftig redusert, noe som førte kaotiske tilstander på Ring 3 i julehandelrushet.

Stenger i januar

Det vestgående løpet vil fortsatt være nattestengt i tidsrommet kl. 22-06 fram til februar/mars 2017. Deretter fortsetter arbeidene i det østgående løpet, slik at dette blir nattestengt frem til oktober 2017.

I forbindelse med arbeidene er fartsgrensen i tunnelen satt ned.

I tillegg til dette vil hele tunnelen bli stengt fra klokken 22 mandag 2. januar til klokken 05.30 tirsdag 3. januar, opplyser Statens vegvesen på sine nettsider.

Stengt på Storo

Også tunnelen under Storolokket/Storokrysset stenges i forbindelse med vedlikeholdsarbeid. Det skjer både i romjulen og på starten av det nye året.

Fra onsdag 28. til torsdag 29. desember, fra klokken 22 til 05.30, stenges den korte tunnelen i begge retninger. Det samme skjer uken etter, tirsdag 3. til onsdag 4. januar 2017, også det mellom klokken 22 og 05.30.

Omkjøring vil bli skiltet.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...