Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Stine er Årets Fitnessruss - hun trener på Storo

STERK: Stine Andrea Joynt (18) er av www.treningsforum.no kåret til en av Norges Fitnessruss 2015, eneste fra Oslo. Foto: PRIVAT

«Denne russen kaster ikke egg på hverandre - eggene sluker de rå!»

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.08.2017 kl 11:05

STORO: Det er treningsforum.no som kårer Årets Fitnessruss, og står for ovennevnte utsagn.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Eneste som nådde helt opp fra Oslo i kåringen av Årets Fitnessruss, etter at håpefulle og treningsglade russ sendte inn bilder, var Stine Andrea Joynt (18). Fra nabobydel, men trener fast på Sats Storo.

Les også: Thine er nå et ekte Råskinn

Stine trener mye, opp mot seks ganger i uka, og har bakgrunn fra cheerleading og turn.

Det går mye i styrketrening, men også intervall-løping.

Nå er det midt i russetiden - får du tid til å trene i russetiden?

- Ja, jeg setter av tid til det. Det handler jo om prioritering. Det er viktig for meg å få tid til å trene. Det er mye festing nå, men jeg er jo ikke med på alt. Jeg har vært på Tryvann. Det er skikkelig kaos der oppe, men samtidig helt vilt og moro!, sier Stine.

– Jeg tar meg altså en fest innemellom, selv om jeg trener mye. Man må jo ha det gøy, selv om man tar vare på seg selv. Jeg passer jo også på kostholdet, men jeg teller jo ikke kalorier når jeg er med vennene mine!

Les også: Gutta ville ha en annerledes russetid

Løperuss?

Stine er ikke på russebuss.

– Jeg er det man kaller vandreruss. Men kanskje løperuss, ler Stine.

LES OGSÅ: Kjelsåsjentene på «Crashpad 2015» lagde bussen selv. Se video!

Glede

Hun forteller om hvorfor hun trener så mye.

– Jeg finner mye glede i det å trene - jeg blir rett og slett glad av å trene. Og så er det store helseeffekter ved å trene. Bra for kroppen, men ikke minst også godt for det mentale. Jeg får også overskudd av å trene, sier den blide russejenta.

Som nå er kåret til en av årets fitnessruss.

– Det er jo hyggelig med positive tilbakemeldinger på at det man driver med er bra, sier hun.

Trener alene

Stine trener som oftest alene.

– Det er ingen av mine nærmeste venner som trener så mye og så målrettet som jeg gjør. Men det er kanskje like greit, ellers hadde det vel blitt litt i overkant mye treningsprat og treningsfokus, sier Stine.

Til høsten er det videre studier som gjelder.

Idrettspsykolog?

– Jeg har søkt på Norges Idrettshøyskole. Kanskje blir jeg idrettspsykolog. Vi får se, sier den spreke russejenta, som i tillegg jobber i sportsbutikk.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...