Nordre Aker Budstikke

Stort raveparty i skogen - mann falt utfor klippe

Bildet er fra forrige gang Nordre Aker Budstikke skrev om fest med mange unge ved Sognsvann. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Søndag morgen rykket alle nødetater ut mot Sognsvann og Marka, ny stor fest med unge.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.09.2016 kl 11:14

SOGNSVANN: - Nødetatene er i omr. Pinabekken ifm. et fall fra en klippe. En person kjøres sykehus. Ukjent skadeomfang. Har vært en raveparty der i natt, twitret politiet søndag morgen.

Utfor klippe

Operasjonsleder Christian Engeseth forteller.

- Vi fikk melding 6.52 om at en mann hadde falt ned fra en klippe - han er bevisst, men blir nå fraktet ut av skogen, forteller Engeseth tidlig søndag morgen til Nordre Aker Budstikke.

Alle nødetatene rykket ut etter meldingen.

Raveparty

- Vi har ikke noe antall på hvor mange som har vært på denne samlingen, men det skal ha vært et såkalt raveparty, med mange unge. De er nå på vei ut av skogen, sier han videre.


Og hva er egentlig et såkalt raveparty?

– Rave er en stor fest eller festival med opptreden fra DJs, også med eventuelt artister som spiller elektronisk musikk, ifølge wikipedia.no.

Ikke lenge siden Nordre Aker Budstikke skrev om stor fest med mange unge, og under 18 år, ved Sognsvann.

- Dette var mer nordvest for Sognsvann, mer inn i skogen, forteller operasjonsleder Engeseth videre.

27-åring

NTB har også mer informasjon om saken.


– Det er anslått at det var rundt 100 deltakere i alderen 20 til 40 år, ifølge politiet og NTB.

27-åringen er fraktet til Ullevål sykehus, som opplyser at skadeomfanget er uavklart.

– Han skal ikke være kritisk skadd. Hendelsesforløp er helt uvisst, men det fremstår som ulykke, ifølge politiet og NTB.

LES OGSÅ ANDRE SAKER FRA NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...