Nordre Aker Budstikke

Storutrykning hit i natt

Nødetatene rykket ut til Grefsenkollveien 12, natt til lørdag. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Beboerne ble evakuert, og det var stor røykutvikling.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.06.2017 kl 10:31

GREFSEN: I natt rykket nødetatene ut til Grefsenkollveien 12, etter melding om brann.

– Det ryker kraftig fra en leilighet i andre etasje. Oppgangene evakueres, tvitrer politiet klokken 0.26 natt til lørdag.

Brann- og redningsetaten var på stedet med mange biler og mannskap.

SE BILDER FRA I NATT HER

Beboerne på adressen ble evakuert, de som ikke ble evakuert fikk beskjed om å holde seg inne.


Brann- og redningsetaten tvitrer om at brannen er slukket 01.00.

OPPDATERT: Beboer forteller om den dramatiske opplevelsen i natt: – Vinduet eksploderte, mannen min forsøkte å komme ut gjennom utgangsdøra, men brann og røyk stoppet han

Stor røykutvikling i Grefsenkollveien 12 i natt. Foto: PRIVAT

Stor røykutvikling

Grefsenkollveien 12 har hele 360 leiligheter.

Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med Brann- og redningsetaten, lørdag morgen. Som forteller om at det var brann fra en gjenstand i gangen.


– Det var brann i en gjenstand i den ene korridoren, eller gangen inn mot lelighetene. Det er lange korridorer i dette leilighetsbygget, og det ble raskt stor røykspredning og røykutvikling, forteller fungerende vaktkommandør Tom Bergstrøm til lokalavisa lørdag morgen.

Han forteller om mange beboere som kom seg ut på balkongene, eller ble evakuert via røykfrie soner.

OPPDATERT: Beboer forteller om den dramatiske opplevelsen i natt: – Vinduet eksploderte, mannen min forsøkte å komme ut gjennom utgangsdøra, men brann og røyk stoppet han

Spesiell blokk

– Blokka er bygget sånn at det er vanskelig for oss å komme til utenfra med stigemateriell, legger Bergstrøm til.

Det er ikke meldt om alvorlig personskade etter hendelsen.


Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med folk som var på stedet. Det fortelles om at dette opplevdes som dramatisk. Folk skal ha ropt fra balkongene i fjerde etasje om brannen.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...