Nordre Aker Budstikke

Suste fra hytte til hytte

«Non Stop» vant historisk skirenn.

VINNERE: Ane Johnsen, Karianne Jevne og Anine Ahlsand vant eliteklassen kvinner. Foto: Arrangør

Nyvinningen Red Bull Hytte til Hytte samlet 50 lag til Norges første lagtempokonkurranse i Nordmarka lørdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.02.2014 kl 12:56

HOLMENKOLLEN: Og det ble full pott for Kjelsås-jentene Ane Johnsen, Karianne Jevne og Anine Ahlsand, som vant eliteklassen for kvinner.

- Det var veldig gøy, men også veldig hardt. Vi klarte å gå jevnt og samarbeide bra. Vi kjenner jo løypene her veldig godt, og vi hadde hver våre gode periode. Jeg var sprek til å begynne med, mens Ane kom bedre i gang etter hvert. Anine var syk og jobbet det hun klarte fram til hun slapp på Ullevålseter, forteller Karianne Jevne, som var med å slå nærmeste konkurrent med fem minutter.

Les også: Søstre utfordrer langrennseliten

Les også: Anine Ahlsand spurtet inn til seier

På herresiden var det flere verdenscupløpere på startstreken.


Det ble ikke OL-deltakelse på Simen Østensen, men sammen med Anders Aukland tok han seieren i lagtemporennet Red Bull Hytte til Hytte. På tiden 55.56 og med over et minutt til Team Coop på andreplass, ble det en solid seier i den 25 kilometer lange, kuperte løypa.

- Dette var veldig moro. Anders og jeg har trent så mye sammen gjennom årene, at det var artig å starte på lag for en gangs skyld. Løypa var veldig fin, sier Simen Østensen.

Les også: Delt førsteplass etter ellevilt skiløp

Arrangørene av lagtempoet tror denne konkurransen har kommet for å bli.


- Interessen for konkurransen er veldig stor, og de positive tilbakemeldingene fra deltakerne etter denne første utgaven er overveldende. Vi forventer at lagtempoformatet vil få en stor utbredelse i både inn- og utland, sier arrangørene i en pressemelding.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...