Nordre Aker Budstikke

– Svært alvorlig

Camilla Wilhelmsen, som blant annet har bedt bystyret om å fjerne nedre Grefsen som utviklingsområde i kommuneplanen. Her sammen med Anders Røberg Larsen (Ap), nå byrådssekretær for Hanna Marcussen (MDG). Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Sier nestleder av byutviklingskomiteen, Camilla Wilhelmsen (Frp), om at byrådet sitter og plukker ut hvem de selv ønsker skal rapportere først om viktige saker. Frp ber byrådet forklare seg for bystyret.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.04.2017 kl 14:22

OSLO: Bystyremedlem for Fremskrittspartiet og nestleder i Byutviklingskomiteen, Camilla Wilhelmsen, reagerer sterkt på opplysningene Akersposten, Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis kommer med fredag.

LES HELE SAKEN I NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Svært alvorlig

- Hvis det stemmer at tre av byens lokalaviser bevisst har blitt holdt utenfor av byrådet mener jeg det er svært alvorlig. Denne saken er spesielt viktig for mange innbyggere og byrådet kan ikke sitte og plukke ut hvem de selv ønsker skal rapportere om den, sier hun i pressemelding fredag.

– Byrådet må forklare seg

Frp mener byrådet nå må forklare seg overfor bystyret og grundig belyse hva som har skjedd i forbindelse med offentliggjøringen av høringsutkastet til ny kommuneplan.

- Vi skal ikke lenger tilbake enn til desember hvor de måtte legge seg flate etter å ha favorisert samme avis. Vi kan ikke la det danne seg et mønster hvor enkelt medier blir favorisert samtidig som andre blir holdt utenfor, avslutter Camilla Wilhelmsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...