Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

T-banen: Forsinkelser og innstilte avganger

Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP (ARKIVFOTO)

For tredje morgen denne uken er det uregelmessigheter og innstillinger i morgentrafikken. Problemene vil vedvare hele dagen, melder Ruter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.02.2017 kl 11:34

OSLO: Dette skyldes en sporfeil i sentrumstunnelen, meldte Ruter like etter klokken 06 torsdag morgen.

Feilen oppsto etter en brann i tunnelen ved Nationaltheatret stasjon onsdag kveld. Ifølge NRK, som har snakket med Sporveien, vil det ta tid å få rettet feilen.

Feilen fører til at flere avganger på t-banen er innstilt, mens enkelte stasjoner ikke betjenes.

  • T-bane 5 dropper Ringen og kjører direkte mellom Vestli og Sognsvann inntil videre. Dette fører til at T-bane 5 ikke betjener Nydalen, Storo og Sinsen. Reisende til sentrum fra Nydalen, Storo og Sinsen må benytte linje 4 Bergkrystallen.
  • T-bane 2: Det kjøres kun 15-minutters rute mellom Østerås og Stortinget i rushtiden i dag. Følgende avganger fra Østerås er innstilt (minutter over hver time): kl. 07, 22, 37 og 52. Følgende avganger fra Østerås Kjører som normalt (minutter over hver time): kl. 02, 17, 32, og 47.
  • T-bane 1 stopper ikke på strekningen Stortinget–Majorstuen inntil videre. Dette skyldes sporfeil i sentrumstunnelen.
  • Det er forsinkelser på Linje 3 og 4.

Se oppdaterte avviksmeldinger på Ruter.no.

Som følge av feilen i t-banenettet er det stor pågang på trikken. Ruter oppfordrer reisende til å beregne god tid.

Ruter melder at det vil være forsinkelser på alle T-banens linjer hele dagen, torsdag.

– Vi forventer stor pågang av passasjerer som følge av dette, og ber deg beregne god tid. Vi beklager ulempene dette medfører, melder de på ruter.no.

LES OGSÅ: Nordre Aker Budstikke utvider med lokalavis for bydel Sagene

Mandag denne uken var det store forsinkelser på T-banen som følge av en signalfeil ved Majorstuen. Tirsdag morgen var det også uregelmessigheter etter en vekselfeil ved Brynseng.

Les mer fra Nordre Aker Budstikke her!

Les mer fra Sagene Avis her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...