Nordre Aker Budstikke

Hærverk i barnehager:

Tagging, ødeleggelser og en påtent barnevogn

Grillhytta i barnehagen, døra ble revet av i helgen. Den var låst. Foto: HAVNABAKKEN BARNEHAGE

Barnehagene har opplevd hærverk flere ganger, blant annet har grillhytta til ungene blitt utsatt for ødeleggelse.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.06.2018 kl 11:08

NORDBERG/KORSVOLL: – Havnabakken barnehage og Hansemyra friluftsbarnehage har den siste tiden vært plaget med hærverk på kveldstid og om natten. Det er tagging, ødeleggelse av vogner og innbrudd i grillhytte, sistnevnte i Havnabakken barnehage, forteller ledelsen i barnehagene.

Havnabakken barnahge ligger i Havnabakken 46, mens Hansemyra friluftsbarnehage holder til Hansemyrveien 18 på Korsvoll.

Hansemyra barnehage har også blitt utsatt for tagging. Foto: HANSEMYRA BARNEHAGE

Tagging og ødeleggelser

Det fortelles videre at det er flere uker siden det første gang ble tagget i Havnabakken barnehage: Først vinduer på grillhytta til barna på uteområdet i barnehagen, så natt til lørdag sist helg rev noen av hele døra til hytta. Den var låst.

– Sist helg har vognene i barnehagen blitt flyttet rundt på, det er lagt igjen søppel, og det er også brent hull i en av de private barnehagevognene som sto igjen her over helgen. I Hansemyra har det blitt tagget i helgen – en lekebåt har blitt tagget ned. Et brannslukningsapparat er tømt utover gresset. I tillegg er det også blitt stjålet en liten sykkel, som et av barna lot stå igjen her på fredag, opplyser ledelsen.


Hærverket i helgen politianmeldes.

Også sklien i barnehagen ble tagget på i helgen. Foto: HANSEMYRA BARNEHAGE

Ring politiet

Barnehagen oppfordrer nabolaget å følge med, og eventuelt ringe politiet hvis det blir oppdaget hærverk eller annen uønsket aktivitet på barnehageområdene.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...