Nordre Aker Budstikke

Tenåringer pågrepet for Joker-ranet

SIKTELSE: Tre unge menn er nå pågrepet etter ranet av nærbutikken på Nordberg. Foto: PRIVAT

Før påsken ble nærbutikken utsatt for ran, men få dager senere ble de unge gjerningsmennene pågrepet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.04.2015 kl 21:04

NORDBERG: Lurt med videoovervåking. Takket være bilder fra butikken har politiet pågrepet det de mener er gjerningsmennene som ranet Joker på Nordberg, tirsdag kveld, 24. mars.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Tre gutter på 18 og 19 år

– Vi har pågrepet og tatt ut siktelse mot tre unge menn, på 18 og 19 år, alle norske statsborgere. Det er på bakgrunn av gjennkjennelse fra overvåkingen i butikken, og andre opplysninger, forteller politiførstebetjent Line Mari Fremstad.

Det var få dager etter innbruddet politiet pågrep ranerne.

– Mandag og tirsdag foretok vi en helt udramatiske pågripelser, hjemme hos de siktede. De er noe kjent av politiet fra tidligere, legger Fremstad til.


De siktede er ikke fra Nordre Aker.

LES OGSÅ: Mariann var hjemme da innbruddstyvene slo til

Basketak inne i butikken

Nevnte tirsdag kveld i 20.00-tiden kom tre unge menn inn i matbutikken på Nordberg.

Etterforskningsleder ved Majorstuen politistasjon, Terje Løvstad, uttalte til avisen.

– Den ene av mennene begynte å distrahere den ansatte inne i butikken. De to andre startet så å forsyne seg med tobakk og snus fra hyllene, sa Løvstad.


LES OGSÅ: Innbruddsraid på Korsvoll

– Da den ansatte så hva som var i ferd med å skje, så forsøkte den ansatte å stoppe dette. Da oppsto basketak mellom den ansatte og tyvene. Det ble ikke alvorlig skade. Men ranerne fikk med seg det de kunne og stakk fra stedet, fortalte også Løvstad.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.


Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...