Nordre Aker Budstikke

Therese Ustvedt ny Ap-leder

PARTITOPPER: Bente M. Larsen (t.v.) er gjenvalgt som Arbeiderpartiets toppkandidat til bydelsutvalget i Nordre Aker, mens Therese Ustvedt overtar som leder av lokalpartiet. Foto: NORDRE AKER ARBEIDERPARTI

Therese Ustvedt er ny leder av Nordre Aker Arbeiderparti. Bente M. Larsen er gjenvalgt som BU-lederkandiat.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.03.2015 kl 15:35

NORDRE AKER: Nordre Aker Arbeiderpartis årsmøte valgte nylig Therese Ustvedt (35) fra Brekke til ny leder av bydelsparitet. Hun overtar vervet etter Erik Dugstad fra Korsvoll.

Ustvedt har tidligere arbeidet for Arbeiderparitet på rådhuset, og har bred erfaring fra organisjonsarbeid. Hun er også styreleder i leieboerforeningen, og arbeider nå i Statens Vegvesen, melder Nordre Aker Arbeiderparti.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Bente Larsen på topp til bydelsutvalget

Ustvedt er også innstilt på fjerdeplass på partiets liste til bydelsutvalget.

Arbeiderpartiets gruppeleder i bydelsutvalget i inneværende periode, Bente M. Larsen, (50) er gjenvalgt som BU-lederkandidat.


Larsen er også leder av bydelens kultur- og oppvekstkomité.

Hun på i Lillo terrasse, er utdannet statsviter, og jobber i Skattedirektoratet.

Tidligere bydelspolitiker i Bydel Sagene, Jørgen Foss (25), flyttet nylig til Nydalen, og er valgt til leder av Grefsen arbeiderpartilag. I et intervju med Nordre Aker Budstikke tidligere i år fortalte Foss at han sikter mot bystyret. Han har også fått en sjetteplass på partiets bydelsutvalgsliste.

Avtroppende leder av Nordre Aker Ap, Erik Dugstad, er svært fornøyd med å overlate roret til Therese Ustvedt.

– Listen til bydelsutvalget består av både erfarne lokalpolitikere og mange nye navn. Listen har stor bredde i både alder, bakgrunn, yrkestilhørighet og bosted i bydelen, sier Dugstad.


LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...