Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Toget står i helgen

INGEN AVGANGER: Mens arbeidene utføres på Gjøvikbanen lørdag og søndag, erstattes trafikken av buss. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Det blir ingen avganger på Gjøvikbanen i helgen lørdag 13. og søndag 14. juni.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.06.2015 kl 11:58

GJØBIKBANEN: Årsaken er at Jernbaneverket er i gang med å modernisere Gjøvikbanen. Omfattende arbeider skal gjøres i helgen.

Oppgraderer spor- og signalanlegg

I tidsrommet fra lørdag formiddag klokken 11.25 til søndag morgen klokken 05.15 vil det bli utført en lang rekke tiltak på strekningen mellom Grefsen og Roa.

Tiltakene omfatter sporanlegg, signalanlegg og kontaktledningsanlegg, og vil bli utført dels i Jernbaneverkets egen regi, dels i regi av private entreprenører som jobber på oppdrag fra Jernbaneverket, skriver Jernbaneverket i en pressemelding.

LES OGSÅ: Marte skulle levere datteren i barnehagen, havnet midt i militærøvelse. Forsvaret visste ikke om barnehagen

Kort om arbeidene som skal utføres:

  • Sviller skiftes ut i sporveksel ved Hakadal stasjon.
  • Ny sporveksel legges inn ved Åneby stasjon.
  • Transformator skiftes ut på strekningen mellom Nittedal og Åneby.
  • Nye føringsveier (kabelkanaler) etableres ved Movatn stasjon.
  • Supplering av ballastpukk samt pakking (stabilisering) av spor mellom Grefsen og Roa.
  • Periodisk kontroll og ettersyn av signalanlegg på strekningen Grefsen-Jensrud
  • Anleggsarbeider knyttet til bygging av ny plattform ved Varingskollen holdeplass.

LES OGSÅ: «Jeg måtte bremse kraftig og det endte med at jeg stupte over styret og landet i veikanten med sykkelen over meg. Mannen mente det var min skyld»

Stenger Gjøvikbanen for ordinær trafikk

– Vi gjør oppmerksom på at Gjøvikbanen er stengt for ordinær togtrafikk som følge av de planlagte arbeidene. NSB kjører buss for tog. Vi viser til NSBs hjemmesider for nærmere informasjon om det alternative transportopplegget, sier kommunikasjonsrådgiver Harry Korslund i pressemeldingen.

Her finner du informasjon om busstransporten (nsb.no)

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...