Nordre Aker Budstikke

Innsamling og stor konsert:

Trenger bøssebærere til kreftsaken

Grammofoneriet spiller også på konserten på Engebråten søndag 13. mars - fra venstre: Magnus Finnanger (trommer), Oskar Guthushagen (gitar og piano), Pauline Östgård (vokal), foran Anders Krøger (cello og piano), Fredrik Jangås (bass). Foto: Marius Kaniewski

– Bli med på en hyggelig tur i nærmiljøet på en og en halv time? oppfordrer arrangør av Krafttak for kreft lokalt, Garderobefosilene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.02.2016 kl 14:40

NORDRE AKER: For åttende gang, inviterer Garerobefosilene til Krafttak mot kreft-aksjon. Samarbeidspartnere er Nordre Aker Musikk- og Kulturutvalg og NORILCO, en av Kreftforeningens 14 pasientforeninger.

LES OGSÅ: Til min gamle far: Jeg er imponert!

– Vi samler inn penger til kreftsaken. Utlevering av bøsser skjer på Engebråten Ungdomsskole fra klokken 16.00, søndag 13. mars. Etter innsamlingen blir det stor konsert i festsalen på skolen, inviterer Asbjørg Hammer i Garderobefosilene.

Grefsen Pikekor kommer og bidrar til kreftsaken. Foto: KRAFTTAK MOT KREFT

– Flere bøssebærere

– Vi trenger flere bøssebærere. Det er en hyggelig tur i nærmiljøet på rundt en og en halv time, og alle rekker konserten etterpå, lover Hammer.


Pengene fra årets Krafttak mot kreft-aksjon går til å gi dem som ikke kan bli friske av kreft, flest mulig gode år sammen med dem de bryr seg om, gjennom livsforlengende og lindrende behandling.

Og det var ikke lite musikantene samlet inn i fjor.

LES OGSÅ: Hva skjedde? Fra steinalderen til Storo

45.000

– Totalresultatet for vår del av aksjonen i 2015 var kr 45 000. Klarer vi å sette ny rekord i år? satser Asbjørg og Garderobefosilene på.

De som vil bidra til kreftsaken, kan melde seg direkte til Jorid Haavardsholm, telefon 91322174, mail: haavardsholm@outlook.com.

Variert

– Konserten har et spennende og variert program med deltakere fra bydelen i alle aldersgrupper, forteller Hammer.

Garderobefosilene arrangerer og stiller selvsagt også med musikalsk bidrag. Foto: KRAFTTAK MOT KREFT

Årets artister er dansere fra Den norske ballettskole, Kirkens barnekor LUDO, Grefsen Pikekor, Bandet Grammofoneriet, Giulia Chiara Vestri m/vokal og gitar, trombonisten Johannes Gustavsen fra Kjelsås Skoles Musikkorps og veterankorpset Garderobefosilene Grefsen-Kjelsås.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!


LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...