Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Hett boligmarked

Trenger ikke annonsere engang

GREFSENVEIEN: Dette hvite huset i Grefsenveien ble solgt uten en eneste krone brukt på markedsføring. Foto: PRIVATMEGLEREN

Selgerne hadde dårlig tid. Megleren sjekket litt i kunderegisteret, og vips var huset solgt til langt over takst.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.04.2015 kl 09:09

GREFSEN: Ekspertene kan diskutere boligpriser og tendenser i markedet så mye de vil. Men det ser ut til at gode eiendommer uansett går unna som varme vafler.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Hadde ikke tid

– Dette er et hus som eierne ønsket å selge, etter en stund å ha leid det ut. Selgerne hadde ikke anledning til å rydde og tømme huset på en god stund, eventuelt før bilder, annonsering, visning og salg, forteller megler Hans Petter Brorson i Privatmegleren AS.

Som sjekket litt rundt i kundedatabasen til meglerfirmaet.

Les også: I kveld - slaget om hovedstaden: Til daglig bestevenninner og samboere, erkerivaler på banen

Kundedatabase

– Det ble i stedet bestemt å prøve å samle sammen interessenter fra kundebasen vår, og droppe annonsering og vanlig markedsføring, forteller megleren videre.

Han fortsetter.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Ikke shinet

– Etter en tids utleie, og med samme møbler og inventar på plass, så var jo ikke akkurat boligen stylet og shinet for visning. Likevel, vi sendte ut til ca. 200 interessenter fra kundedatabasen, det kom 21 personer på den ene visningen vi arrangerte utfra våre henvendelser, forteller Brorson.

Det var tirsdag megleren fikk oppdrag om å selge huset. Det ble arrangert visning i forrige uke, og mandag var huset solgt. Til 8.3 millioner kroner, hele 1.3 millioner over verditakst og prisantydning - 7 millioner.

Ikke en krone på markedsføring.

Les også: Kjøpte for 800.000 - nå selger de for 14.5 millioner

– De gode objektene går bra uansett. Likevel, å selge så mye over takst, uten å bruke noe penger på markedsføring, er jo helt utrolig. Man kan jo nesten spørre seg om det kanskje er like greit i enkelte tilfeller, med gode objekter, om man nesten kan droppe ordinær markedsføring og går rett til aktive interessenter, sier han

Huset i Grefsenveien 123 er bygget i 1956, BRA er 226 kvadratmeter, P-rom 129 kvadratmeter. Boligen har behov for tidsmessige oppgraderinger. Tomta er på vel 900 kvadratmeter.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...