Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Tuva fra Korsvoll ble best på BI

Tuva mottok diplom og bilde, sammen med et stipend på 15.000 kroner. Foto: MARTIN UTENG/HANDELSHØYSKOLEN BI

Tuva Ramsøe Bredesen er uteksaminert som beste bachelor-student i Økonomi og Entreprenørskap-studiet, og er dermed blant de beste av 400 ferdigutdannede BI-studenter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.09.2016 kl 14:57

NYDALEN: 7. og 8. september mottok over 400 ferdigutdannede studenter sitt vitnemål under bachelor-gradueringen ved Handelshøyskolen BI i Nydalen.

Under seremonien ble årets beste bachelor-studenter kåret, til stor glede for Tuva Ramsøe Bredesen fra Korsvoll.

Strålende resultater

– Jeg ønsker å gratulere Tuva med utmerkelsen som en av de beste studentene på Bachelor of Science-kullet for 2016 ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Tuva har gjennom strålende resultater vist hva man kan få til med hard jobbing og en dedikert holdning til studiene, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Inge Jan Henjesand, i en pressemelding.

Flere hundre Bachelor of Science-studenter som avsluttet sin grad våren 2016 var samlet på Handelshøyskolen BI onsdag og torsdag 7. og 8. september. Med familie og venner som tilskuere fikk de nyutdannede studentene utlevert sine vitnemål av rektor Inge Jan Henjesand.

BI-rektor Inge Jan Henjesand. Foto: MARTIN UTENG/HANDELSHØYSKOLEN BI

LES OGSÅ: BI puster NHH i nakken: – Nå frykter de oss

15.000 kroner i stipend

I tillegg til diplom mottok Bredesen et stipend på 15.000 kroner, samt et maleri fra stiftelsen Den Norske Handelsstands understøttelsesforening, som et bevis på sine fremragende resultater fra bachelorutdanningen.

22-åringen har tatt sin bachelorgrad i Økonomi og Entreprenørskap. Det kommende året skal Bredesen ha studiefri og opparbeide seg litt relevant erfaring, før hun setter i gang med masterstudier høsten 2017.

– Å motta denne utmerkelsen har var veldig stas, og ikke minst motiverende for videre studier! Det er hyggelig at alt det harde arbeidet blir lagt merke til og satt pris på av skolen på denne måten, sier Bredesen.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...