Nordre Aker Budstikke

Festen avlyst:

Ungdommene snudde allerede ved T-banen

Det ble ingen stor ungdomsfest ved Sognsvann, fredag. Foto: Politiet

Ryktene gikk om en stor ungdomsfest ved Sognsvann, og politiet advarte foreldrene mot å la de unge dra på skogsfesten.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.08.2017 kl 20:27

SOGNSVANN:Tidligere denne uka la Ungdomsavsnittet Majorstuen politistasjon ut melding på egen facebookside:

– Denne festen vil finne sted førstkommende helg. Vi oppfordrer herved foresatte til å holde ungdommene sine unna denne festen. Flere av foreldrene som ble kontaktet i fjor sa at de trodde festen var i regi av skolen, for at elevene skulle bli bedre kjent. Dette stemmer ikke, skriver politiet på egen facebookside.

Ikke i regi av skolen

– Denne festen er ikke i regi av skole eller andre. Dette er ikke et formelt arrangement. Dette er en fest helt uten organisert voksenkontroll, skriver politiet videre.

Politiet er redd for de alvorlige hendelsene som fort kan finne sted på slike store fester i skogen.

HER KAN DU LESE HELE SAKEN I NORDRE AKER BUDSTIKKE FRA TIDLIGERE DENNE UKEN

Festen avlyst

Ved midnatt la politiet ut ny melding.

– Det ble ingen stor fest på Sognsvann i kveld. Det var flere hundre ungdommer innom, men ryktet om at Ungdomsavsnittet stod der med sin bil, spredde seg nok fort. Mange ungdommer snudde allerede på t-baneperrongen og tok første bane ned mot byen igjen.

Videre at de vil takke alle som har delt advarselen om festen og foreldre som har snakket med sine ungdommer om festen.

Frognerparken

– Som fryktet, fant ungdommene et annet sted å feste. Denne gangen valgte de Frognerparken. Der mobiliserte vi fort politi, vektere og mange natteravner som passet på ungdommene. Vi har kun fått inn en melding om slåsskamp med ungdom så langt i kveld, skriver også politiet.


LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...