Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Unge gutter ble utsatt for vold og ran

Her, ved trikkeholdeplassen i Midtoddveien, skal ranet ha skjedd lørdag kveld.

Ved to anledninger lørdag kveld ble ungdommer utsatt for vold og trusler i forbindelse med ran.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.01.2017 kl 15:39

KJELSÅS: Majorstuen politistasjon opplyser til Nordre Aker Budstikke at de etterforsker to hendelser der unge gutter ble ranet på Kjelsås lørdag kveld. Den første hendelsen skjedde ved trikkestoppet i Midtoddveien.

Mindreårige

Politiadvokat Gjermund Hanssen ved Majorstuen politistasjon har nå saken på sitt bord.

– Politiet kan bekreftet at to mindreårige gutter ble ranet i Midtoddveien ved 21-tiden lørdag kveld. De ble utsatt for vold og trusler fra flere gjerningspersoner og fraranet en mindre mengde kontanter, sier han til Nordre Aker Budstikke.
 

Nytt ran senere på kvelden

Dette er imidlertid ikke den eneste ranshendelsen lørdag politiet nå ser nærmere på.

– En mindreårig gutt ble ved 23-tiden frastjålet jakken sin i Marsveien. Politiet ser hendelsene i sammenheng da det formentlig skal være gjerningsmenn fra samme omgangskrets som står bak begge hendelsene, sier Hanssen.
 
Saken etterforskes ved ungdomsavsnittet på Majorstuen.

– Ingen er foreløpig pågrepet i saken. Av hensyn til etterforskningen er det for tidlig å si noe mer detaljert om hendelsesforløp eller mulige gjerningspersoner, ifølge politiadvokaten.
 
Les også:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...