Nordre Aker Budstikke

– Utrolig simpelt å stjele fra barn

ABELLOFTET: Fra hyggelig anledning i fjor høst på fritidsklubben, fra venstre Tobias Aarak Andreassen , Selma Nesbø og Ulrik Larsen - fra 10. trinn på Marienlyst skole. Foto: ABELLOFTET

Sier Kjetil Wevling i bydelsadministrasjonen, om tyveriene fra fritidsklubben Abelloftet på John Colletts plass.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.03.2015 kl 11:29

ULLEVÅL: Mens det har vært aktiviteter i den populære fritidsklubben, har tyver sneket seg inn og stjålet med seg spillutstyr for titusenvis av kroner. Innbruddet har skjedd natt til onsdag i forrige uke.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Sneket seg inn

Men ingen vinduer eller dører brutt opp.

- Sannsynligvis har noen har sneket seg inn mens det har vært andre aktiviteter i klubben, og stjålet utstyr derfra. Vi synes det er forferdelig trist at noen vil stjele fra fritidsklubben. Utrolig simpelt å stjele fra barn og ungdom, sier Kjetil Wevling i bydelsadministrasjonen - ved Kulturenheten, om hendelsen.

Det er spillutstyr som er stjålet, blant annet Playstation 4, X-box, Wee og masse spill med kontroller


Les også: Sprittaxeiene utvider - selger også dop til unge

20.000 kroner

- Vi skal prøve å erstatte mest mulig av det som ble tatt, men vi har så klart ikke ubegrenset med midler så det vil gå ut over andre aktiviteter og tilbud på huset. Men har noen tips til hvem som kan ha gjort dette, så bare ta kontakt. Anonymt eller ikke, sier Wevling, og legger til at totalt er verdiene som er stjålet, på rundt kroner 20.000,-.

Les også: Meld ifra om spritaxiene, sier de unge selv

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.


Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...