ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Utsatt for hærverk - blir en vinter til

Brakkeriggen nederst i bakken på Havnajordet. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Gjerdet ved riggen har vært utsatt for hærverk flere ganger. Riggen blir stående etter planen frem til neste sommer.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.10.2021 kl 17:43

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

TÅSEN: Nordre Aker Budstikke har flere ganger omtalt Vann- og avløpsetatens vannledningsarbeider i Nordberg- og Tåsen-området, også riggen som er plassert på Havnajordet i forbindelse med arbeidene.

Havnajordet, brakkeriggen nederst. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Etaten satt opp alpingjerder ved riggen i fjor vinter. Mange bruker Havnajordet til aking. Men det har vært hærverk på gjerdene.

– Det har dessverre vært et nytt tilfelle av hærverk på rigganlegget. Alpingjerdet som ble installert i parken, ble revet ned tre dager etter montering, forteller Rosario Fernandez Fagre, prosjektleder i Vann- og avløpsetaten.

Brakkeriggen nederst i bakken på Havnajordet. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

ANNONSE

Hun fortsetter:

– Vi har ikke satt opp nye gjerder, men vi har satt på polstringsmatter og alpingjerde tilsvarende forrige vinter. Dette er en sikkerhetstiltak for å unngå ulykker ved aking, som vi har installert før snøen faller.

Hun kan ellers fortelle at prosjekter er litt forsinket når det gjelder fase 2, som skulle sluttføres denne måneden, beskrevet på nettsiden til VAV.

– Vi er forsinket i fase 2 og forventer å være ferdig i november 2021. Prosjektet skal etter planen fullføres før sommeren 2022. Da vil riggen fjernes, sier prosjektlederen.

Riggen blir etter planen på Havnajordet frem til neste sommer, gjerdet har vært utsatt for hærverk, forteller Vann- og avløpsetaten. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

ANNONSE

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE