Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Vakkert, hyggelig, og mye førjulskos

Manglet du førjulstemning, så var det egentlig bare å ta en liten runde rundt i bydelen, første søndag i advent.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.11.2016 kl 20:10

NORDRE AKER: Mange julegrantenninger og mye annen førjulkos rundt omkring i bydelen første søndag i advent.

I Kjelsåsveien 114 oppsummeres følgende.

Nå er det snart jul igjen. Foto: PRIVAT

– Topp stemning

– Tradisjonen tro samlet barn, unge og eldre seg foran Kuben eldresenter første søndag i advent. Det ble en topp stemning, hvor områdets velforening samarbeidet med Lions og eldresenteret, oppsummerer Roy Ove Lyngstad, også leder av Kuben 62+ seniorsenter.

Det har i flere år nå vært tradisjon med julegrantenning og førjulskos i Kjelsåsveien 114, ved Kuben 62+. Foto: PRIVAT

Han forteller videre.

- Barnekor og gange rundt juletreet ble etterfulgt av stemningsfylt korpsmusikk. Som tidligere år var det masse folk. Arrangørene fulgte også opp mer gløgg og pepperkaker. Inne kunne deltagerne varme seg med senterets julemesse, forteller Lyngstad.

Stor stemning i Kjelsåsveien i dag. Foto: PRIVAT

Vakkert i Nydalen

Også i Nydalen var det duket for å få julestemning, ikke minst ved flott underholdning. Også av jentene i Qbe, som sang veldig vakkert.

Den storo grana, i år foran det nyoppussede og rehabiliterte Torgbygget, ble også tent, og nå er det bare å kose seg og glede seg til jul, for små og store.

Julenissen hadde også meldt sin ankomst.

Eira og Nora fra Kjelsås koste seg i Nydalen under den store granen, søndag ettermiddag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Marked

Det er Nydalen gårdeierforening og Avantor som står for arrangementet i Nydalen, hvor også barnekoret LUDO bidro, artisten Inge Bremnes, og også med julemarked med salgsboder og smaksprøver, samt overraskelser for små og store.

En stor fin gran utenfor Torgbygget i Nydalen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

STEM PÅ ÅRET MEDMENNESKE OG ILDSJEL I NORDRE AKER!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...