ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Vann i munnen

Sissel og Frøydis Klever er glade de valgte å satse.

Søstrene Sissel og Frøydis Klever står opp med hanen. Når alt skal lages fra bunnen av krever det tid.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

Grefsen: - Vi var litt spente i begynnelsen, hvordan kom dette til å gå, liksom. Men jeg hadde en god magefølelse tidlig og den har vedvart, sier Sissel og legger smør, sukker og kanel lag i lag på en lubben bolledeig inne i lokalene til Kakeriet.

16. oktober flyttet jentene inn i det gule Ozo-bygget rett før Gladsvei trikkestasjon. - Det var tydelig at noe sånt trengtes og det får vi stadig tilbakemeldinger på. Men at vi både holder åpent for folk flest fra onsdag til lørdag og har bestilling på hva de måtte ønske, det er det mange som lurer på, forteller hun.

Bryllupskaker, bursdagskaker, ostekaker, foccacia, boller, fromasjer og en omtalt Napolionskake. Hemmeligheten ligger i råvarene og i detaljene, mener søstrene.

- Når man er nøye med hva man har i de ulike oppskriftene og vet at man er på riktig vei, går det sjelden galt. Napoleonskaken har vi faktisk fått mange tilbakemeldinger på, selv fra den eldre garde som jeg vet er kresne på nettopp denne kaken, smiler Frøydis og legger til;

- Det er ekte Jamaicarom i kremen noe som gir den en god og rund fylde i smaken. Den er og blir en gammel klassiker.

ANNONSE

På lørdager er jentene på jobb klokken seks for at alt skal være klart til de første kundene. Da er det bare å velge og vrake i søte og salte fristelser.

- Det var mange som oppdaget at vi lå her i romjulen og det synes vi var veldig hyggelig. Nå håper ryktet sprer seg, humrer de bakeglade søstrene.

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE