Nordre Aker Budstikke

Venter kø på Ring 3 også torsdag

Tett kø på Ring 3 i 16.30-tiden onsdag. Foto: Christian Fredrik Borg

Det er saktegående kø, og en halvtimes forsinkelse mellom Ryen og Gaustad onsdag ettermiddag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.08.2020 kl 10:12

ULLEVÅL: Tirsdag morgen oppsto det en vannlekkasje i et rør under Ring 3 rett etter utgangen av Tåsentunnelen i vestgående retning, slik Nordre Aker Budstikke skrev i går.

Onsdag er det svært saktegående trafikk på riksveien. I 15.45-tiden er reisetiden 47 minutter mellom Ryen og Gaustad med bil, ifølge Google Maps. Det er en forsinkelse på 30 minutter.

Ødelagt rør

Statens vegvesen har fått et vedtak på at arbeidene kan pågå til fredag.

– Det jobbes fortsatt med vannlekkasjen på Ullevål. De skal jobbe med den frem til fredag. Den skaper en del kø, sier Christine Hei, trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen til Nordre Aker Budstikke.


Onsdag ettermiddag var det saktegående kø også ved Storo retning vest.

– Forventer dere kø også i morgen?

– Køen kommer nok til å være der så lenge veiarbeidet holder på. Det er et rør under veien som er ødelagt, svarer hun.

Køen starter i skrivende stund mellom Økern og Sinsen, ifølge trafikkoperatøren.

En ambulanse opplevde i 10.30-tiden onsdag redusert fremkommelighet på Ring 3 grunnet tett trafikk. Trafikkoperatøren oppfordrer generelt folk til å være oppmerksomme på utrykningskjøretøy som kommer og følge med i speilene.


En ambulanse ble onsdag morgen hindret av tett trafikk på Ring 3.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...