Nordre Aker Budstikke

Tredobler butikklokalet:

«Vi har satt et ganske hårete mål på 50 millioner!»

Andreas Håland, butikksjef på Braasport, kan glede seg over større lokaler på Ullevål. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Om få dager åpner den utvidede butikken: – Generelt kan man si at alle som liker friluftsliv er kunder hos oss, sier daglig leder Andreas Håland.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.10.2019 kl 14:03

ULLEVÅL: Etter mindre enn to år på AMFI Ullevaal, utvider Braasport:

– Vi startet butikken på AMFI Ullevaal i februar 2018. Etter den tid har vi fått mange nye kunder. Ut i fra dette passer det perfekt at vi nå overtar nye lokaler, sier Andreas Håland, butikksjef på Braasport i pressemelding, tirsdag.

Fra 300 - 900 kvadratmeter

I en måned har Braasport pusset og malt, flyttet og ryddet, og butikken vil være klar for åpning om bare få dager.

– Alt av interiøret er tilpasset og hjemmelaget av oss. Siden vi ikke er tilknyttet noen kjede, er vi frie til å innrede slik vi selv ønsker. Hos oss betyr det mye treverk i innredningen. Med nye lokaler får vi endelig vist frem det store vareutvalget vi har. Vi kommer til å satse videre på de kategoriene vi allerede har og er gode på. Nå som vinteren står for dør, er det skisesongen vi retter fokuset mot. Våre ekspertområder er randonnee - topptur, langrenn og fjellski, legger Håland til, og at kundegruppen er variert, menn og kvinner:

– Generelt kan man si at alle som liker friluftsliv er kunder hos oss, men stort sett er det kunder som er over 30 år.


Også senterleder Vilde H. Lerbak gleder seg.

– Braasport har hatt en fantastisk utvikling, og kundene setter pris på kompetansen og det spennende utvalget butikken tilbyr. Vi gleder oss til å se hvordan de gjør det videre.

Hårete mål

Butikksjefen fortsetter:

– I lys av at Braasport nå får større lokale, har de også ansatt nye, kunnskapsrike medarbeidere, med lang erfaring. Vi mener dette kreves for å oppnå optimal kundeservice, samt for å nå vårt omsetningsmål for 2019. Vi har satt et ganske hårete mål på hele 50 millioner! Vi ligger godt an for å nå målet nå i 2019, og har tro på at vi skal klare det. For 2020 satser vi på ytterligere vekst, men har ikke satt noe konkret 2020-mål enda, avslutter Håland.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...