Nordre Aker Budstikke

Vil bygge blokker ned mot turveien og Maridalsvannet

Slik ser kommuen og Boligbygg for seg at det kan bli ved Brekke - med tre nye blokker, med blant annet takterrasser. Foto: MAP Arkitekter AS/Plan- og bygningsetaten

Det er kommunen selv som eier, og som ønsker å utnytte tomta.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.09.2017 kl 13:28

BREKKE: Det er kommunen selv som eier tomta ned mot turveien og Maridalsvannet, og i planene ligger boliger - og, eller, omsorgsboliger.

Barnehagekravet

Det er Eiendoms- og byfornyelsesetaten som i dag eier av eiendommen, men Oslo Boligbygg KF er tiltakshaver.

Det lå tidligere et krav om barnehage på tomta, men det går frem at barnehagekravet som lå på eiendommen, er fraviket i brev fra Byrådsavdelingen for oppvekst og kunnskap, 14.02.2017.

Slik kan det bli med nye blokker ved Brekke. Foto: MAP Arkitekter AS/Plan- og bygningsetaten

LES OGSÅ: Det lille bygget er første skritt på veien til en helt ny bydel

Parkering

Det går videre frem av Plan- og bygningsetatens saksinnsyn at bymiljøetaten har bekreftet at den ikke ønsker å bruke eiendommen som utfartsparkeringen. Eiendommen er ikke bebygget i dag og benyttes delvis til parkering.

Nærmeste nabo er markagrensen.

Siste dokument i Plan- og bygningsetaten er vedrørende oppstartsmøte om planene, i august 2017.

HER KAN DU LESE OM PLANENE I SAKSINNSYN HOS PLAN- OG BYGNINGSETATEN


Nordre Aker Budstikke følger planene.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...