Nordre Aker Budstikke

Vil bygge kommunale boliger her

Åmotveien 8. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Nabo mener tiltaket kan få store konsekvenser for nærområdet, og ønsker at naboene blir invitert med i planleggingen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.06.2018 kl 12:13

KORSVOLL: Påsken 2018 varslet Oslo kommune ved Boligbygg Oslo KF naboer i Åmotveien på Korsvoll om kommunens planer, om å bygge en lavblokk med åtte beboerenheter i Åmotveien 8a og 8 b.

– Vi har oppfattet at tiltaket er initiert som et resultat av Oslo kommunes ved Bydel Nordre Akers behov for å bosette personer med ulik, men vanskelig bakgrunn i kommunale boliger. Tiltaket vil ha store konsekvenser for oss som bor i nærområdet og vi ønsker gjennom denne henvendelsen å komme i dialog med kommunen slik at vi kan få medvirke i drøftinger omkring den endelige planleggingen av tiltaket.

Skriver beboer i brev til Bydel Nordre Aker.

Lavblokk

Boligbygg KF bekrefter at de har planer på adressen:

– Vi ønsker å bygge en lavblokk på to etasjer, med åtte boliger på denne adressen. Vi tar sikte på oppstart i begynnelsen av 2019, sier presseansvarlig Kristin Øyen i Boligbygg KF, og viser til at det er den enkelte bydel som tildeler kommunale boliger.

Stor tomt

Boligbygg forteller ellers at ut fra informasjonen de har tilgjengelig ble eiendommen overført Boligbygg Oslo KF, sammen med andre eiendommer i 2004, ved opprettelsen av Boligbygg som foretak. Eiendommen ble overskjøtet til Boligbygg i forbindelse med eiendomsreformen i 2004 for 0 kroner. I perioden 1984-2004 står Oslo kommune Ullevål sykehus som eier av eiendommen.

Tomtearealet som er registrert i offentlige registre er 1484,8 m2.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...