Nordre Aker Budstikke

– Vil dere ha gangvei, eller ikke?

Gangveien fra universitetssykehuset på Ullevål og til Sognsveien. Foto: BYMILJØETATEN

Bymiljøetaten foreslår å beholde snarveien, men hva vil sykehuset?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.08.2018 kl 22:09

ULLEVÅL: I et brev datert 21. august, fra Bymiljøetaten til Oslo universitetssykehus HF, Ullevål, viser Bymiljøetaten til at arbeidene med gjennomføring av sykkel- og kollektivtiltak på Ring 2 nå avsluttes:

«På strekningen fra hovedadkomsten for sykehuset til Sognsveien har den midlertidige gangveien gjennom parken vært til stor nytte. Også etter at fortauet er reetablert er det svært mange som har benyttet denne snarveien.»

Bymiljøetaten viser videre til befaring 3. mai 2018, der den foreslo at gangveien ble gjort permanent og at gjerdet da kunne settes opp i bakkant av parken.

«Slik ville parken bli tilgjengelig for publikum og en populær og nyttig gangvei opprettholdes.»

Bymiljøetaten viser også til i samme brev at det under tidligere befaring har vært ønske om at området ble tilbakesatt i samme stand som tidligere.


«Det er blitt gjort, men fjerning av selve gangveien gjenstår. Før fjerning utføres ber vi om skriftlig bekreftelse på at gangveien ikke er ønskelig. Den vil da bli fjernet. Ved eventuell beslutning om opprettholdelse av snarveien vil Bymiljøetaten sørge for at kantene blir ordnet med jord og tilsådd. Selve flettverksgjerdet er lett å tilpasse for åpning mot gangfeltet i Sognsveien.

Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med sykehuset, men har så langt ikke lykkes i å få noen tilbakemelding på hva sykehuset ønsker.

Lokalavisa følger saken.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...