Nordre Aker Budstikke

Vil du høre om en skikkelig søt og spesiell vottehistorie?

– Største glede vi kan ha, er å gjøre en annen glad.

Betty Skari. Foto: PRIVAT

Det er små perler av noen hverdagshistorier der ute, vi har fått dele denne av Betty.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.12.2017 kl 19:21

TÅSEN: Betty Skari (77) la ut et bilde av seg selv på egen facebookside, hvor hun stopper - altså reparerer en vott - inne på Tåsen senter. Og med teksten: Største glede vi kan ha, er å gjøre en annen glad.

Fine votter

Er det noe hun har holdt på med en stund, stoppe votter inne på senteret?

– Det er en morsom historie, men det var vel mest et engangs foretak, sier Betty til Nordre Aker Budstikke.

Hun fortsetter.

– Det startet på T-banen. Jeg møtte en jente, eller en ung dame, som jeg aldri har truffet før, da jeg tok T-banen torsdag, i forrige uke. Hun hadde så fine votter og jeg måtte bare kommentere det, forteller Betty.


Jenta fortalte og viste Betty at det var hull i den ene votten.

Rørte ved strikkefantomhjertet

– Men hun visste ikke hvordan hun skulle reparere den. Da rørte hun ved hjertet til et strikkefantom - det var ihvertfall det jeg var engang i tiden.

Selvfølgelig en selfie, av Betty og Dorota, som nå ikke lenger har hull på votten. Foto: PRIVAT

Møttes

Betty fortsetter.

– Jeg sa at jeg kunne hjelpe henne med reparasjon av votten, og hullet på tommelen. Vi avtalte å møtes igjen på Tåsen senter. Så ga vi hverandre telefonnummer, ringte hverandre og avtalte å møtes på Tåsen, mandag, forteller Betty videre.


Votten ble stoppet, og den unge damen kunne glad og fornøyd gå avgårde med to hele votter.

Det blir enda søtere...

Og som om ikke denne historien var søt nok allerede, så forteller Betty at foruten at de hadde det skikkelig hyggelig, der inne på senteret, så hadde den unge damen også med en eske Freia melkehjerter som takk for hjelpen med stoppen av votten.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...