Nordre Aker Budstikke

Salgstørke:

Vil heller leie ut disse leilighetene

Storotunet. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/KARL ANDREAS KJELSTRUP

Nesten 150 leiligheter var til salgs ved Storotunet, nå skal de heller leies ut.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.11.2017 kl 13:39

STORO: «Nytt, flott utleieprosjekt i Nydalen,» står det på Thon Eiendoms egen hjemmeside, om Storotunet ved Storo.

Det gjelder 149 leiligheter i Vitaminveien 11, prosjektet er omtalt som Storotunet.

LES OGSÅ: Slår igjen på Storo-tromma - inviterer Fattighuset, rusmisbrukere og prostituerte til restauranten på julaften.

Tilbud om å heve kjøpsavtale

– Det er solgt seks-syv leiligheter nå. Men siden vi endret forutsetningene underveis, har vi også tilbudt tidligere kjøpere å heve kjøpsavtalen. Det har noen også gjort. Selv om vi ser det som uproblematisk at noen eier og noen leier, forteller Ole Christian Hallerud, visekonsernsjef og konserndirektør eiendom, i Thon Eiendom, til Nordre Aker Budstikke fredag.

Markedet tok en annen vending

– Markedet tok en annen vending, og vi ser i stedet disse leilighetene som et godt tilskudd som utleieleiligheter i Nydalen og ved Storo. Det er jo et populært område å bo i. Det er for tidlig å si noe konkret om leieinteressen nå, folk leier jo ofte leilighet en måned eller to før de flytter inn, fortsetter han.


HER KAN DU LESE OM NORGES STØRSTE KINO - SOM ÅPNER TIL NESTE ÅR I NYDALEN

– Olav Thon Gruppen utvikler området med Norges største kino, hotell med konferansefasiliteter, barnehage og flere serveringssteder, står det også på hjemmesiden.

De første leilighetene skal være klare høsten 2018.

Både Avantor og Obos har store boligplaner på nabotomtene Sandakerveien 113-119 og 121. Nå foreslår lokalpolitikere heller å bygge bydelspark.

LES OGSÅ:


Mann la seg til å sove bak en bil, ble rygget over

Stor vannlekkasje etter at hovedvannrør sprakk natt til fredag

Ida får ikke studielånet omgjort til stipend: – Hvorfor skal det ikke lønne seg å stå på og være flink?

Slik var livet i Oslo: Familien fikk utdelt én dorull i uka

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...