Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nabopub på Frysja33

«Vil lage litt hygge i nabolaget»

Moro og hyggelig med nabopub på Frysja33 - fra venstre Elin, Roar, Einar, Inge og Stein. Foto: PRIVAT/NABOPUB

Mye folk og stor stemning på nabopub. – Et godt alternativ til å bli sittende foran TV'en og sovne til «Gullrekka», sier en av initiativtagerne, Ingunn Blauenfeldt Christiansen

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.09.2015 kl 12:14

KJELSÅS:Det var veldig hyggelig å for første gang ta en tur på nabopuben på Frysja 33, fredagskvelden.

Like etter at dørene åpnet klokken 20.00, var allerede flere på plass. Utover kvelden fant enda flere veien til den flotte og gamle mursteinsbygningen ved fossen.

Robert Vendetta spilte og sang til stor applaus fra gjester og betjening.

Ingunn Blauenfeldt Christiansen er en av initiativtagerne til nabopuben, som startet opp for ikke så veldig lenge siden.

Les også: Frysjaområdet fremstår jo nærmest som privat!

Frivillig

– Noen av oss i isbaderklubben tok initiativet for rundt ett år siden til en nabopub her. Noen hadde prøvd dette i mindre skala tidligere. Alt arbeid er frivillig og alle inntekter går til stiftelsen Aktivitetshuset Frysja33, forteller Ingunn.

Nabopuben har også egen facebookside, med flere enn 1000 følgere.

Flere og flere

– Antall besøkende her stiger for hver fredag vi har åpent. Det er helt klart et behov for en slik nabopub i området. Hittil har vi fått to klager, den ene på at vi ikke arrangerte nabopub i sommer og den andre på at vi ikke åpnet igjen før i september. Det er klager vi kan leve med, sier Ingunn.

Og det er rett og slett for å ha det enda mer hyggelig sammen, at isbaderne tok initiativ til en nabopub, første fredagen i måneden.

Mer hygge

– Vi vil lage litt hygge i nabolaget! Dette skal være et miljøskapende tiltak og et godt alternativ til å bli sittende foran TVen og sovne til «Gullrekka», Vi liker å treffe hyggelige naboer og andre, og ikke minst fint å kunne vise frem Frysja33. Vi håper jo at denne flotte bygningen kan tas enda mer i bruk. Tenk hva man kanskje kunne fått til å drive her i dette bygget, også kanskje med en uteservering, oppfordrer Ingunn.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...