Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Vinmonopolet vil åpne her

HER: I dette området leter nå Vinmonopolet etter lokale. Foto: AVANTOR AS

Ikke bare ny restaurant på gang i Nydalen. Vinmonopolet leter etter 400 kvadratmeter lokale, sentralt i samme område.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.01.2016 kl 12:30

NYDALEN: Per i dag er nærmeste pol fra Nydalen, på Storo. Ullevål Stadion har også pol. Men nå ønsker Vinmonopolet å utvide med en butikk til i Nordre Aker bydel, nemlig i Nydalen. Med forbehold om kommunens godkjennelse.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

400 kvadratmeter

Av annonse i Aftenposten, går det frem at Vinmonopolet søker lokale i Nydalen, på rundt 400 kvadratmeter, med sentral beliggenhet.

– Vi har jo registrert at Vinmonopolet søker lokaler i Nydalenområdet. Det synes vi er positivt, sier markedsdirektør Owe Tunby i Avantor AS.

LES OGSÅ: Nordre Aker har fått nytt bydelsbibliotek, men hvor er det egentlig?

Før jul i fjor, sendte Vinmonopolet ut pressemelding om at det er ønske om å åpne 12 nye butikker i Norge, forutsatt at man finner egnede lokaler i den enkelte kommune.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

– Vinmonopolet har vært opptatt av å sikre geografisk spredning og å prioritere kommuner og handelssteder som ikke har Vinmonopol, sto det også i samme pressemelding.

I Oslo var det kun lokasjon på Vindern som var spesifisert, det andre Oslostedet var uspesifisert.

Men da kan det se ut til at det neste polet i Oslo blir i Nydalen.

LES OGSÅ: Her kommer nye restaurant med uteservering ned mot elva

God miks

– Vi ønsker å åpne en god miks av små og mellomstore butikker neste år. Flere kommer i distriktskommuner, og vil ytterligere bedre tilgjengeligheten til Vinmonopolet i distriktene, sa konstituert administrerende direktør Lars Sogn.

Etablering av butikker i nye kommuner er basert på en samlet vurdering av geografisk dekning på landsbasis og kravet til lønnsom drift av våre butikker.

De viktigste enkeltkriteriene som er lagt til grunn for etableringene er:

  • Detaljhandel i kommunen
  • Handel, butikkmiks og aktivitetsnivå i kommunens største tettsted
  • Befolkningsgrunnlag og bosettingsmønster i kommunen
  • Nærhet til en eksisterende Vinmonopol-butikk
  • At nyetableringen dekker sine egne kostnader

Les også: Planlegger 3000 nye leiligheter i Nydalen

#315 butikker

Alle de 12 butikkene som foreslås etablert i 2015 vil på lang sikt bidra positivt til selskapets økonomi, men de seks store butikkene som foreslås etablert på store handelssteder i sentrale strøk av landet (Bærum, Kløfta, Oslo (2), Stavanger og Karmøy), vil bidra vesentlig mer enn de seks butikkene som av geografiske hensyn foreslås etablert i mindre kommuner (Lebesby, Bø, Inderøy, Fusa, Flå og Råde), stod også i samme pressemelding.

Ved utgangen av 2015 vil Vinmonopolet ha 315 butikker. Med dette vil 91 prosent av befolkningen bo i kommuner med eget Vinmonopol, mens 96 prosent av befolkningen vil bo nærmere enn 30 km fra nærmeste Vinmonopol.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...