Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Vinn fete premier på barten din

Er du klar for å la barten gro? Mediehuset dittOslo støtter Movember, og om du sender oss bilde av barten din er du med i trekningen om fete premier. Foto: Foto: Clipart

Fredag går startskuddet for movember - måneden der menn over hele verden lar barten gro til støtte for kreftsaken. Nå kan du vinne premier på ditt bidrag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.11.2013 kl 09:39

OSLO: I november setter Kreftforeningen søkelyset på mannens helse, og da spesielt prostatakreft. I den anledning lar mange menn barten gro, for å skape oppmerksomhet rundt saken. 

Begivenheten har fått navnet Movember, som er en sammenslåing av ordene «november» og «moustache» (bart, journ. anm.). Fenomenet startet i Australia, og har siden spredd seg til store deler av verden. 

Oslo-folk kan selvsagt ikke være noe dårligere, og de siste åra har bart blitt et stadig vanligere syn i november. 

Mediehuset dittOslo støtter aksjonen, og nå ønsker vi bilder av deg og din bart! Du kan sende oss på e-post, mms eller laste opp bildet på Facebook eller Instagram. Sjekk hvordan i faktaboksen til høyre. 

Når november er over kårer vi en vinner som får fete premier for sin innsats. Lykke til!

Utvalgte bilder kommer også på trykk i våre lokalaviser, og på våre nettsider. 

LES OGSÅ: 

Derfor går Røa-Joachim rundt med en «dorull i ansiktet»

Hårete fokus på menns helse

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...