Nordre Aker Budstikke
Annonse: Amfi Ullevaal

Vinn kampen mot klokka – fiks looken hos brennhete Cutters!

Susanne Nilsen og kollegaene ønsker nye og gamle kunder velkommen til Cutters på Amfi Ullevaal.

For 299 kroner blir du strøken på håret, uavhengig av kjønn og type klipp. Sett av et kvarter til de håndplukkede frisørenes kreativitet hos den trendye frisørkjeden ved AMFI Ullevaal.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.11.2017 kl 09:42

AMFI ULLEVAAL: – Kundene kommer til oss fordi de elsker Cutters! Det er rett og slett blitt en greie å gå hit for å klippe håret sitt, sier Susanne Nilsen (26), daglig leder ved Cutters Ullevaal.

Om du er bekymret for at tiden ikke spiller på lag med egenpleien i en hektisk hverdag, kan det unike drop-in-konseptet være trylleformelen til en forbedret look og selvfølelse.

Cutters er Nordens raskest voksende frisørkjede. Her trenger du ikke å avtale tid på forhånd. Du kan rett og slett stikke innom når det passer DEG best! Alt du trenger å gjøre er å gi en av de dyktige frisørene 15 minutter til å freshe deg opp. Så enkelt. Så greit.

Siden kjeden startet for over halvannet år siden i Bergen, har den bare vokst. Konseptet har nå til sammen 28 frisørsalonger i Norge. Én av dem ved AMFI Ullevaal.

– Vi tilfører bransjen en ny måte å tenke på: Vi ønsker at alle skal få klippet seg, og at det skal være samme pris, uansett type klipp, kjønn og alder. For 299 kroner får du høy kvalitet og selvsagt fornøydgaranti, sier Susanne.

Fornøydgaranti

En klipp hos Cutters tar bare 15 minutter, og koster alltid 299 kroner.

For skulle du mot formodning sitte igjen med en dårlig opplevelse, tar du bare turen tilbake. Susanne og de joviale kollegene ordner i så fall gjerne opp.

– Hvor mange benytter seg av fornøydgarantien, sånn cirka?

– Det varierer veldig, men jeg tipper 2 av 100, sier Susanne – og forvisser deg om at du er under trygge og kreative hender.


– Vi har faglig sterke frisører. Alle går gjennom flere tester på vårt Cutters Academy i Bogstadveien før de blir ansatt i Cutters. Det sikrer at vi får de beste frisørene i landet, sier den daglige lederen ved salongen på AMFI Ullevaal.

Her åpnet de 15. mai 2017, som siden har vært en av de mest besøkte salongene i kjeden.

– Vi har hatt en kraftig og stabil vekst på ganske kort tid. Cutters har også planer om å bli internasjonale etter hvert, og vi har allerede åpnet en salong i Stockholm, sier Susanne.

Frisørkjeden understreker at de ønsker fornøyde kunder. Av den grunn er de ansatte ved Cutters Ullevaal ekstremt opptatt av å levere til forventningene.

– Her er vi fire faste frisører, med totalt forskjellige bakgrunner. Jeg er opprinnelig fra Harstad, Olga (38) er fra Litauen, Marta (23) er fra Kroatia og Jovche (28) er fra Makedonia. Det er flott å jobbe med så flotte, flerkulturelle personligheter, som har så utrolig mye flott å gi, sier Susanne på entusiastisk vis.

Vi har faglig sterke frisører. Alle går gjennom flere tester på vårt Cutters Academy

Du får det du betaler for, og litt til…

Cutters er Nordens raskest voksende frisørkjede.

Tjenester som hårvask, hodemassasje, farging eller striping av hår tilbys ikke.

– Vi fokuserer istedenfor på det vi er best på: hårklipp og enkel styling. Hos oss vet du alltid hva du får og hva du betaler for, sier Susanne

– Hva bør folk merke seg om dagen, hva angår trender? Hvordan skal man se ut på håret, for å være «in»?


– På små gutter så er det vel «Marcus & Martinus-frisyren» som er «in». Den går aldri av moten. Men de skifter frisyrer snart, så her er det bare å følge med på dem, sier Susanne, og legger til:

– På menn her på Ullevaal er det den klassiske herrefrisyren som gjelder. Det vil si en kort gradering på sidene og bak, og en jevn og fin overgang mot toppen, som jeg pleier å si. På fruene og jentene er det «in» med både skulderlang, søt «bob» og langt prinsessehår, forklarer Susanne.

Og ja: i noen tilfeller hender det naturligvis at hårklippen tar ekstra med tid. MEN: du betaler likevel samme pris.

Så har du – eller dine – fortsatt ikke prøvd Cutters, er spesielt dere hjertelig velkomne til salongen ved AMFI Ullevaal.

– Du trenger som sagt ikke å bestille time! Vi har kun drop-in og fastpris på 299 kroner, uansett klipp, kjønn og alder. Ta med deg mamma, pappa, bestemor, bestefar… Ja, hele familien kan klippes hos oss, velkommen! sier Susanne.

Les mer på Cutters nettsider!

Gå til Amfi Ullevaals nettsider!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...