Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Vinteren gjorde comeback

Hvor ble det av våren? Dette er fra Grefsenkollen, torsdag midt på dagen. Foto: HEIDI JOHNSEN

Det laver ned i høyden. Men for de som gleder seg til vår, hold ut - meteorologen har muligens en gla'nyhet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.03.2017 kl 19:09

GREFSENKOLLEN: Torsdag gjorde vinteren comeback i høyden - sånn ser det ut på Grefsenkollen torsdag midt på dagen. Det laver ned, er siste oppdatering.

Hva skjer, meteorolog Rafael Escobar Løvdahl ved Meteorologisk Institutt?

– Utover dagen så går nok nedbøren mot regn i høyden også, men kanskje kan den fortsette som snø i de høyeste områdene, som på Grefsenkollen. Men nedbøren ser ut til å kunne gi seg i kveld, sier han.

Fortsatt vil det være grått og tåke utover ettermiddagen og kvelden torsdag.

LES OGSÅ: For to år siden på denne tiden, kunne man gå på ski til jobben i sentrum.

Mildere

I morgen så skal det bli litt mildere for Oslo og Nordre Aker, fire - fem plussgrader, men mer regn utpå ettermiddagen, ifølge prognosene.

Lørdag

Men så:

– Lørdag kan det bli bra, kanskje med opp mot 15 plussgrader og sol. Men det er avhengig av at vestavinden gjør jobben sin, så ikke de lave skyene blir liggende, forteller meteorologen videre.

Så da kan det bli vår igjen på lørdag.

Mer klarvær

Uansett ser det ut til at dagens snøfall i høyden, var det siste på en stund.

– Prognosene videre fremover viser lite nedbør, og fortsatt store variasjoner i temperatur mellom natt og dag. Noe som tyder på mer klarvær, ifølge Løvdahl.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...