Nordre Aker Budstikke

Voldsløkka er utilgjengelig ut året

Sperringene på Voldsløkka. Foto: Janina Lauritsen

Onsdag kom det opp sperringer på Voldsløkka, og de vil bli stående en stund.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.09.2020 kl 16:10

VOLDSLØKKA: Voldsløkka er et populært sted for rekreasjon for mange i våre områder. Onsdag kom det opp sperrebånd rundt det store gressarealet i den østlige delen av løkka.

Sperringene på Voldsløkka. Foto: Janina Lauritsen

Vi spurte Bymiljøetaten (BYM) om hva som skal gjøres på Voldsløkka.

– Banen skal oppgraderes. Det innebærer dyplufting, sandressing, gjødsling og resåing, svarer pressevakt Guro Birkeland Tangen i en e-post.

Om bakgrunnen for arbeidet skriver hun:


– Banen har lenge hatt behov for en oppgradering. Både BYM og idretten har påpekt dette. Vi har nå fått nødvendig bevilgning til å gjennomføre tiltaket.

Hun forklarer at arbeidene må gjøres i «sommerhalvåret» da det ikke vil gro dersom arbeidene utføres i for kalde temperaturer.

– Vi har varslet alle som blir berørt av arbeidene (Sagene IF og idretten gjennom Oslo Idrettskrets/fotballkrets). Arbeidene vil vare ut høsten. Det er noe usikkert når banen kan tas i bruk igjen, men tidligst våren 2021. Vi holder idretten oppdatert om dette.

Sperringene på Voldsløkka. Foto: Janina Lauritsen

– Hvordan vil sletta vil oppleves/fungere etter at arbeidene er ferdige?


– Banen vil være vesentlig jevnere. Hull skal tettes og dreneringen vil forbedres, skriver Birkeland Tangen

Det har vært noe usikkerhet rundt oppstart og fremdrift som har gjort at Bymiljøetaten ikke har formidlet dette enda til andre en idretten (Sagene IF og Oslo Idrettskrets og Fotballkrets) som blir direkte berørt av arbeidene, skriver hun.

Visste du at det var gamle jernbaneplaner som i sin tid «reddet» Voldsløkka fra utbygging? Les mer om det her:

I den motsatte enden av Voldsløkka er for øvrig byggingen av en ny ungdomsskole godt i gang. Det kan du lese mer om her.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...