Nordre Aker Budstikke

Tar sjansen og inviterer:

– Det skjer jo svært lite, det må vi gjøre noe med!

Nytt løp i regi av Lyn Ski, 19. juni.

De savner dugnad på Kringsjå, og det må de også gjøre noe med. Nå inviterer Lyn Ski til Nordmarks12'ern.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.05.2021 kl 11:04

MARKA: Daglig leder i Lyn Ski, Annik Bjørndal, forteller at det ikke bare er hun som begynner å bli en smule rastløs, også de andre dugnadsvillige folka i Lyn Ski er klare for å bidra:

– Det skjer jo svært lite, det må vi gjøre noe med. Vi kan, og vi har lyst til å dra i gang aktiviteter, også for bredden. Vi savner jo dugnad også. Nordmarka skogsmaraton har vi utsatt til høsten, da ble det en dato ledig, og vi tenkte: Hva kan vi fylle den dagen med? Så da ble det et mindre løp, et 12 kilometers skogsløp 19. juni.

Dette nye løpet har sitt utspring i Nordmarka Skogsmaraton. Ikke fordi vi skal løpe maraton, men fordi Covid-19 har gitt oss muligheter til å tenke nytt! Å arrangere et fullverdig maraton med ultra, halv og hel i juni la seg i den litt mer optimistiske delen av åpningsskalen for landet. Vi flyttet derfor det løpet til 25. september og vipps åpenbarte det seg en mulighet for noe nytt. Nordmarks12'ern blir et herlig løp på glade 12 km. Enklere løp for løpere og arrangør. Selvsagt kan vi lage løpet i korhortformat og med alle slags smitteverntiltak, om det er behov, det har vi god trening på. Og, om verden igjen går i stå og vi må avlyse pga korona refunderer vi alle startkontingenter., står det blant annet i invitasjonen, påmeldingsfrist er 12. juni.

– Vi tror dette kommer til å bli en slager, og muligens ett av de første løpene etter pandemiens nedstenging siste månedene. Det er også svært gledelig at noen av parautøverne våre - som er piggere - også blir med i løpet, sier Bjørndal videre.

Løypa vil gå fra Snøparken mot Sognsvann og følge den nye lysløypa til Grinda, deretter videre til Hammeren, Ankerveien tilbake og målgang i Snøparken. Krevende, men flotte 12 kilometer.


Her kan du finne mer info om løpet.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...