Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nytt selskap tar over elitesatsingen i Lyn

Et nytt AS tar over ansvaret for elitesatsingen i Lyn, melder LFM fredag. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Et nytt aksjeselskap tar over elitesatsingen i Lyn, det skriver Lyns fotball magasin (LFM), på Facebook fredag. Målet er å ha på plass 1,2 millioner kroner i løpet av kort tid.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.06.2015 kl 23:03

KRINGSJÅ: Det er Lyn-magasinet LFM som bringer nyheten fredag formiddag på sine Facebook-sider.

I følge LFM står Lyn-supporterne Kjell L. Brevik, Gunnar Martin Kjenner, Ole Ray Grødseth og Terje Bogen bak intiativet, som har til hensikt å skape en ny og varig satsing på Lyns toppfotball.

– Situasjonen er uholdbar

Bakgrunnen er situasjonen toppstasningen i klubben befinner seg i med A-laget og B-lag på nedrykksplass og et juniorlag som etter en fin start har slitt voldsomt den siste tiden, og kan rykke ned.

– Vi er en eldre garde med tidligere fartstid i Lyn som opplever dagens situasjon som uholdbar, og mer eller mindre kritisk. Vi ønsker å ta et tak for å bringe toppfotballen inn i smulere farvann, sier Brevik til LFM.

Målet er å unngå nedrykk i 2015, legge et økonomisk grunnlag for toppfotballen på kort sikt, samt å legge grunnlag for en økonomisk forsvarlig drift på lengre sikt, skriver LFM.

– Vi danner et nytt as som tar det økonomiske ansvaret for toppfotballen i Lyn og målet er at vi raskt skaffer til veie minimum 1,2 millioner og mer på sikt, sier de til LFM.

LES OGSÅ: Topp og bunn i samme nabolag: Kjelsås på medaljeplass, mens Lyn og Skeid er under streken

Kan bli utvidet

Lyns styreleder Anne Marie Due er positiv til den nye løsningen. Hun har tildligere bekreftet at en styrking av spillerstallen er et aktuelt tema for klubben, men at det på grunn av den økonomiske situasjonen ikke ville være mulig uten at den blir tilført friske midler.

Strakstiltakene som skal på plass som følge av satsingen, er å styrke laget med en ny sentrallinje. Det vurderes også om selskapet skal ta over ansvaret for Lyn damer.

Det vil bli informert mer om det nye selskapet og nysatsingen på informasjonsmøtet i klubbhuset på Kringsjå mandag 8. juni.

– Vi er heldige som har en stor supporterskare, og vi vil informere dem om hva vi tenker å gjøre for å snu de sportslige resultatene. Det er ingen som ønsker at den trenden vi er inne i nå skal fortsette, har Anne Marie Due tidligere uttalt til Nordre Aker Budstikke.

Trenersituasjonen vil også være tema på møtet, ettersom at assistenttrener Henrik Dahl har bedt om å bli erstattet.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...