Nordre Aker Budstikke

Nytt serveringssted åpner her

Her åpner den nye kafeen med navnet Pitstop, og hoppende glade Morten Johan Sørli, daglig leder i Good Food Company og dalig leder av PitStop Hanne Wessel Egge. Foto: Tiril Haga

Her skal du bli møtt med et stort smil i døra. Og planen er også å få skjenkebevilling.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.12.2020 kl 13:34

BREKKE: Innen 15. desember er planen å åpne kafeen i Frysjaparken, langs Frysjaveien, ved de nye boligene i regi av Stor-Oslo Eiendom AS og OBOS:

– Vi valgte denne beliggenheten for vår nye kafé fordi vi rett og slett synes det er veldig kult her, fin natur rundt og mye folk som er glade i naturen i og rundt området. Vi vil at det skal være et naturlig stopp for de som er ute på tur og for de i nabolaget, sier Rune Isaksen (29), som er styreleder for Goodfood Company som står bak etableringen av det nye serveringsstedet.

Navnet på den nye kafeen er Pitstop, og skal servere blant annet kaffe, bakverk, sandwicher, juic og «yoghurt bowls».

– Vi ønsker å skille oss ut fra typiske kjedekonsepter med en dynamisk meny med sesongbaserte råvarer fra lokale produsenter, fortsetter Isaksen.

Skjenkebevilling

Lokalet er 70 kvadratmeter stort, med rundt 20 sitteplasser inne og rundt 25 sitteplasser ute:

– Vi gleder oss masse. Frysjaparken er et superflott prosjekt og lagt til rette for en fin uteservering også, mener Isaksen.

Det er også på planen å få på plass skjenkebevilling:

– Den prosessen tar jo ganske lang tid. Men vi ser for oss et par dager i uka hvor vi kjører et klassisk nabolagkonsept med senere åpningstid når det nærmer seg vår og sommer, og hvor vi ønsker å servere vin og øl, forteller Isaksen, og som legger vekt på at det er viktig å se hva etterspørselen fra kundene er og tilpasse kafeen etter det.


Pitstop har også samarbeid nabofirmaet By Bjørkheim, som er en norsk merkevare innen møbler.

– Det er så kult å kunne ha et samarbeid med Bjørkheim. De står for alt interiør i kafeen, som også blir et utstillingsvindu for dem. Vi planlegger å ha et showroom innerst i lokalet med småprodukter fra By Bjørkheim, ifølge Isaksen.

Daglig leder Hanne Wessel Egge i PitStop ser frem til å møte folk i nabolaget. Foto: Tiril Haga

Hanne Wessel Egge er daglig leder for den nye kafeen, vil gjerne legge til:

– Jeg gleder meg skikkelig! Vi vil være en trendy kafé for nabolaget. Vi ønsker å ha fokus på bærekraftig mat og ta samfunnsansvar, som vi ser er etterspørsel etter. Her skal du bli møtt med med et stort smil i døra!

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...