Nordre Aker Budstikke

Nytt treningsstudio, oppusset klubblokale og ikke minst klart for første hjemmekamp

Jentene klare for første hjemmekamp i sesongen i Kringsjåhallen, her fra tidligere kamp. Foto: NIGEL BOYCE

Noen ganger handler om å se de mulighetene man har rett foran seg, og gjøre noe bra ut av det.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.10.2019 kl 17:18

KRINGSJÅ:Storseier og hårfint tap for Koll i første runde av Mizunoligaen - denne helgen går Koll for full pott.

Herrelaget

Herrelaget til Koll slo Askim 3-0 i Askimhallen og starter sesongen som de sluttet fjorårets. Herrelaget reiser denne helgen til Stavanger for å møte Randaberg på lørdag. Randaberg tapte 3-1 mot BK Tromsø forrige helg og Koll reiser fra Oslo med favorittstempelet. På søndag skal herrelagte spille mot gutta på ToppVolleyNorge. Kampene kan sees live på Direktesport.no

Herrelaget til Koll Volley. Foto: KOLL VOLLEY

Damelaget

Damelaget tapte til slutt hårfint forrige helg mot Oslo Volley. Oslo Volley kom best i gang og vant første sett. Så snudde Koll og vant et klart 2 sett. Deretter fulgte lagene hverandre tett mens Oslo Volley klarte å sikre de to neste settene med sifrene 26-24 og 23-25. På lørdag kl 16 møter Koll NTNUI fra Trondheim i Kringsjåhallen i årets første hjemmekamp. NTNUI vant sin kamp mot Førde VK 3-2 forrige helg så dette blir et skikkelig oppgjør i hallen.

Koll Volley - damene klare for sesongens første hjemmekamp, lørdag. Her fra tidligere kamp. Foto: NIGEL BOYCE


Koll Volley åpner også sine nye klubblokaler og nytt treningsstudio fra klokken 14:30. Herrekampen vil bli vist på storskjerm.

– Vi håper å se mange Kollere og andre fra lokalmiljøet i hallen. Har du ikke sett en volleyballkamp på høyt nivå før så oppfordrer vi deg til å ta turen til Kringsjåhallen til lørdag. Vi garanterer topp stemning, musikk, cafe og elitevolleyball, oppfordrer Lars-Petter Kjos i klubben.

Klubblokaler og treningsstudio

Koll Volley har klubblokaler i kjelleren i Kringsjåhallen.

– Nå har de fått seg en eventyrlig oppussing med nytt møterom med stor videoskjerm for lagmøter, videoanalyser og foreldremøter. Klubben har også egen fysioterapeut som har fått eget behandlingsrom. Dette er et viktig ledd i klubbens arbeid med skadeforebygging samt med to lag i eliteserien er behandling viktig, forteller Kjos videre.


– Vi har også bygget et nytt flott treningsstudio - Studio Koll. Målsettingen med eget treningsstudio er skadeforebygging for alle. Volleyball er en belastende idrett for skuldre, knær og ankler og skadeforebygging og styrketrening er viktig. Vi ønsket at våre spillere ikke skal måtte betale for dyre lisenser på andre treningsstudioer i tillegg til treningsavgift med mer i Koll. Vi har derfor på dugnad bygget Studio Koll. Klubben har også de siste 2-3 årene klart å bygge opp en sunn klubbøkonomi som har gjort oss i stand til å utstyre Studio Koll med topp moderne utstyr. Et felles treningsstudio er også en viktig sosial arena der medlemmene kan møtes og trene på tvers av lag og alder.

Til sammen mener Kjos at klubblokalet og treningsstudioet er på rundt 100 kvadratmeter.

– Samhold og klubbfølelse

Kjos legger til at det noen ganger handler om å se de mulighetene man har rett foran seg, og gjøre noe bra ut av det:

– Oslo Kommune har også pusset opp Kringsjåhallen i sommer samt installert flott LED-belysning i hele hallen. For en klubb som Koll Volley, uten et fysisk samlingspunkt som mange andre idrettslag har, betyr våre nye klubblokaler mye for å bygge samhold og klubbfølelse.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...