Nordre Aker Budstikke

Nesten 100 påmeldte til voksenturnering:

Og Mariann frister med «grisegod stemning»

Mariann Staxrud Utstumo, i midten, og denne 03-gjengen gleder seg nok til lørdag, da er det de voksne: mammaer, pappaer, trenere og andre frivillige som skal i fotballilden på Grefsen Stadion. Foto: KJELSÅS FOTBALL/RITA GAMLEN

– Bare å ta turen til stadion, så kan du få se godt voksne leke seg på banen med trøkk som om de var 20, forteller hun om turneringen som er for mammaer, pappaer, trenere og andre frivillige i klubben.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.04.2018 kl 12:39

KJELSÅS: – Dette er en turnering vi arrangerer for å takke alle de frivillige i Kjelsås fotball, inkludert noen sponsorer. Det er tredje året vi arrangerer turneringen, og det blir flere og flere som melder seg på. Førsteåret var det 10 lag med, i år er det 14, forteller Mariann Staxrud Utstumo i arrangementskomiteen i styret i Kjelsås Fotball, om turneringen på Grefsen Stadion til lørdag.

– Bare skikkelig moro

Hun fortsetter:

– De frivillige legger ned en enorm innsats i idretten og fotballen, og bruker mye av egen tid på barn og unge. I tillegg er jo turneringen sosial og folk blir mer kjent. Tilbakemeldingene fra de som har vært med på turneringen tidligere, er at dette bare er skikkelig moro.

– Det er bare å ta turen til stadion på lørdag, så kan man få se godt voksne leke seg på fotballbanen med et trøkk som om de var 20. Forskjellen mellom jogging og full spurt er kun fargen i fjeset. Det er gratis inngang og vi kan friste med grisegod stemning, inviterer Mariann videre.

Avslutter på Grefsenkollen

Og selvsagt er det barna som nå skal heie på de voksne.


– Jeg møtte noen 03-jenter på stadion, de skulle heie på team Manko!

Men det er litt mer enn fotball også.

– Kvelden avsluttes med bankett på Grefsenkollen med pizza, mingling og utdeling av mer eller mindre prestisjetunge priser. For eksempel skal årets heiagjeng kåres, de andre prisene er foreløpig hemmelige, forteller Mariann.

37 kamper

Første kamp spilles klokken 14.00, i alt skal det spille hele 37 kamper på stadion til lørdag.

- Og få med at kiosken er åpen, supplerer Mariann.


LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...