Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

... og slik sjarmerer du gutta på Tinder

Kanskje kan disse rådene hjelpe deg til å kapre drømmemannen?

Om du er på jakt etter drømmeprinsen på sjekke-appen Tinder, kan det være verdt å sjekke ut tipsene fra disse guttene. Foto: Foto: Privat

Kanskje kan disse rådene hjelpe deg til å kapre drømmemannen?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.06.2014 kl 08:22

Er du en av de få som fortsatt ikke har fått med seg hvordan den nye dating-appen fungerer? Tinder er en amerikanskprodusert app som gir jenter og gutter mulighet til å komme i kontakt med andre single i nærområdet.

Konseptet er slik: Du får opp bilde, fornavn, alder og eventuelt felles venner til den andre brukeren på skjermen. Hvis du er interessert sveiper du til høyre, hvis ikke sveiper du til venstre og får da opp profilen til en annen potensiell «match».

Guttas tips til jentene

Det er først når begge parter har «like»'et hverandre, ved å sveipe til høyre, at man får muligheten til å starte en samtale over chat.

LES OGSÅ: Slik sjarmerer du Oslo-jentene på Tinder

LES OGSÅ: Tinder: Så enkelt at man ikke KAN la være å prøve

DittOslo har spurt noen gutter om hvordan jenter burde fremstå for å vekke interesse på datingappen Tinder. Se hva de svarte nedenfor på spørsmålene:

1.Hva er den største feilen damer gjør på Tinder?

2.Hvordan kan du bli sjarmert gjennom denne appen?

3.Hvilke ord bør sjekkerne i første rekke unngå?

Peter:

1) Det å begynne samtalen med diverse snuskete tilbud og ønsker er ikke særlig sjarmerende. Det er en dårlig idé, litt som å rake mens det blåser.

2) Her er det ingen fasit. Komplimenter er ofte en sikker vinner. Gjør det enkelt. For eksempel: "jeg har lyst å stupe inn i dine asurblå øyne". Dikt er også fint, men pass på, dette er forbeholdt eksperter: "Malene med ditt lilla hår, du får meg til å ta en tår. Det er vakkert og lilla, la oss flytte inn i en villa "

3.) Knulle, sex, 69, kvinnenektar, patter, kvige, suge, reke osv.

Espen:

1) Den største feilen damer gjør er å ha gruppebilder så du ikke aner hvem av dem det er.

2)  Kan bli sjarmert av en kombinasjon av humor, reflekterte svar og fine bilder ...

3 ) Du bør i første rekke unngå ordet "Hei".

Markus:

1) De er på Tinder

2) Det går ikke. Det er umulig. Du ser bilder og sveiper venstre eller høyre. Ikke noe sjarmerende med det.

3) "Hei hva skjer?"

Trym:

1) Alt avhenger jo av man velger noen fortryllende bilder slik at man kan komme i kontakt med andre. Den største feilen etterpå er kanskje at man går for raskt frem.

Man må bruke litt tid på å bli kjent, flørte og ha det gøy. Det er jo litt av leken det!

2) Terskelen for å bruke Tinder er lav, og da finner man, på godt og vondt, mange forskjellige folk her.

Utfordringen er å skille seg ut. Komplimenter er alltid fint, men det kan være litt vanskelig når man ikke kjenner personen. Hold samtalen avslappet, uhøytidelig og finn ut om dere har felles interesser.

3) Ord med skrivefeil.

Jostein:

1) Være for selvhøytidelig.

2) Humor, selvironi og glimt i øyet.

3) Prat om eksen, fyll og penger.

Karl:

1) Solbriller på profilbildet. Sikkert noen som liker jenter med briller, men jeg liker å lese personens kroppsspråk.

2) Jeg liker jenter som ser søte, snille og spennende ut.

3) Jeg leser sjelden beskrivelsene.. Om jeg liker et bilde, og dessuten har mer enn ti felles interesser, er det stor sjanse for at jeg "liker". Jeg har ikke datet noen ennå, og "liker" bare cirka 1 av 25, så blir ikke akkurat mange matcher.

LES OGSÅ: Slik sjarmerer du Oslo-jentene på Tinder

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...