Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Knapt et øye var tørt!

Oliver, Annie og Matilda på en gang

Stor suksess i aulaen søndag kveld, bak fra venstre: Tyra, Maria, Matilde, Aurora, Johanne, Klara, Nora, Ingeborg. Foran fra venstre: Ella, Maria, Maria, Tiril og Maren. Foto: Espen Løken

– Jentene fikk stående applaus og måtte bidra med ekstranummer, forteller Ingvild Sommer, leder for Kjelsås skolekor.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.01.2016 kl 10:18

KJELSÅS: Veldig gøy å jobbe i lokalavis i Nordre Aker. For i denne bydelen er det så mye energi. Det bobler over alt - idrett, politikk, kultur og mye annet.

LES OGSÅ: Den nye idrettsungdomsskolen kommer hit

Som søndag kveld i aulaen ved Kjelsås Skole. Skolens sangkor viste frem musikal, og hvor både Solveig Andsnes og Øyvind Boye Løvold har bidratt til oppsettingen. De er begge kjent fra oppsettingen av Mary Poppins, som har hatt stor suksess ved Folketeateret.

Stående applaus for denne gjengen, fra musikal søndag kveld i aulaen ved Kjelsås skole. Foto: Espen Løken

Annie, Oliver og Matilda

Dirigent Ann-Renate Nergaard har skrevet manus - inspirert av musikaler som Annie, Oliver og Matilda. Koret ble også akkopagnert av proffe musikere.

Leder av koret, Ingvild Sommer, forteller i etterkant av forestillingen:

– Jentene har øvd hardt hele høsten og særlig de siste ukene. Innsatsen fra jentene var formidabel under forestillingen, og nivået deres er virkelig imponerende. Ikke bare er de flinke til å synge, i tillegg har de lært seg masse tekst og koreografi, sier Sommer til Nordre Aker Budstikke i etterkant av forestillingen.

LES OGSÅ: Millionidyll i Marka igjen ute på markedet

– Knapt et øye var tørt

– Knapt et øye var tørt hos publikum, og jentene fikk stående applaus og måtte bidra med ekstranummer etter forestillingen. Vi hadde 135 solgte billetter og inntektene kommer
godt med til forestillingene som er planlagt for neste år.

LES OGSÅ: Han har spilt fotball både i Lyn og i Kjelsås, fredag gikk han videre i Idol

Nytt

Det er ganske nytt det å ha slikt store proffe forestillinger med de største jentene i koret.

– Dette er et tiltak etter initiativ fra dirigenten for å gi barna på femte til syvende trinn et godt tilbud. Vi gjorde det også i fjor, og det var stor suksess, forteller Sommer.

Kjelsås skoles sangkor har i dag rundt 140 medlemmer, ifølge Sommer øker bare medlemstallet fra år til år. Neste post på årsprogrammet er at førstetrinn ved skolen har konsert, Elle melle i april, andre til fjerde trinn har sommerkonsert i juni.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...