Nordre Aker Budstikke

Lesere forteller om mer oljesøl i veiene

Kjelsåsveien, leser forteller at bildet er tatt søndag 2. juni. Foto: LESERBILDE

Nordre Aker Budstikke har tidligere omtalt olje- og dieselsøl i Frennings vei, nå er lignende søl observert også i Kjelsåsveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.06.2019 kl 12:30

KJELSÅS: Tidligere har Nordre Aker Budstikke fortalt om olje- og dieselsøl fra busser i Frennings vei.

Det er busselskapet Nobina som kjører i området - og det ble gjort undersøkelser i forbindelse med sølet i Frennings vei - les her hva busselskapet svarte i fjor høst.

Kjelsåsveien

Søndag observerte leser søl i Kjelsåsveien:

– Det gjelder søl der Glads vei møter Kjelsåsveien. Sølet fortsetter bortover Kjelsåsveien mot Kjelsås postkontor Coop Prix. Dette dukket opp etter at Ruter endret rutene sine til Glads vei, skriver leser i en mail til Nordre Aker Budstikke, søndag.

Mandag morgen kom også tips om på nytt søl i Frennings vei.


Dette bildet forteller leser at han har tatt mandag morgen, 3. juni, i Frennings vei. Foto: LESERBILDE

Nobina-selskapets administrerende direktør svarer:

– Jeg har fått gjort noen første undersøkelser. Våre tanker er på dørsiden når det gjelder Frennings vei. Det vil si inn mot fortau. Sølet i Kjelsåsveien ser ut som om det er midt i veien, og som kan tyde på at tanken fra der dette skjer, ligger på førersiden. Denne strekningen kjører vi dessuten som nattbuss, men det er med en annen busstype enn den som kunne være aktuell fra sist gang vi hadde denne diskusjonen (journ. anm. ref. saker fra Frennings vei), ifølge Jan Volsdal, administrerende direktør i Nobina Norge AS, til Nordre Aker Budstikke mandag 3. juni.

– Uansett, det er alvorlig med slikt søl og vi går gjennom saken på nytt, legger han til, og at det foreløpig ikke er sikkert at sølet kommer fra busser.

Han forteller også at bussene i regi av Nobina-selskapet i all hovedsak bruker biodiesel som drivstoff, for bussene som kjører i Nordre Aker.


Nordre Aker Budstikke oppdaterer saken.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...