Nordre Aker Budstikke

Om ikke mye varme, så i hvert fall lys og nytt dekke

Tennisanlegget på Voldsløkka, som etter planen både skal få nytt banedekke og belysning. Foto: JANINA LAURITSEN

Banedekket på tennisanlegget på Voldsløkka skal rustes opp, men i tillegg skal det også komme belysning.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.01.2020 kl 12:25

VOLDSLØKKA: Forprosjekteringen av Voldsløkka tennisbaner er endelig i gang etter en uventet utsettelse som stoppet prosjektet i sommer, skriver Sagene IF på sin hjemmeside.

Opprustingen av tennisanlegget, med nytt banedekke, nye gjerder, nye murfundament og belysning på alle baner, skal skje en gang i tidsrommet april-august i år. Selve anleggsarbeidet er anslått å ta rundt seks uker og fristen for ferdigstilling er 15. august.

Sagene IF tennis ønsker et banedekke som krever lite ettersyn, kan fungere utendørs så vel som innendørs (i boblehall), og er egnet til konkurransespill, slik at de kan arrangere fremtidige tennisturneringer på Voldsløkka. De er også i dialog med Tennisforbundet om et politisk innspill for fremtidig boblehall, slik at tennisbanene på sikt kan bli et helårsanlegg.

Ønskene er spilt inn til Bymiljøetaten og Sagene IF tennis har en løpende dialog med dem om rehabiliteringen. Banedekker som kan være aktuelle er hardcourt eller kunstgrus, og det vil bli samme type dekke på alle tre baner, informerer Sagene IF videre.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...