ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Omstridt treningssenter blir forsinket

I Vestgrensa 2 åpner et nytt treningssenter trolig i mars. På innsiden av den gamle kinoen på Ullevål har nytt dekke blitt støpt. Foto: Privat / Christian Fredrik Borg

Kjeden Nr1 Fitness jobber for å åpne sitt nye treningssenter på Ullevål. På tross av protest fra nabolaget, melder de om formidabel interesse for nyåpningen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

ULLEVÅL: – Vi har kommet veldig mye nærmere. Det har vært stor frustrasjon i de periodene man ikke har visst, sier Trygve Amundsen, konsernsjef i Nr1 Fitness.

Kjeden skulle etter planen åpne sitt nye senter på Ullevål denne måneden. Treningssenteret kommer i andre og tredje etasje i gamle Ullevål kino ved John Colletts plass.

Tirsdag hadde Nr1 Fitness møte med huseieren om videre fremdrift.

– Alt av utstyr kommer i neste uke, men det har vært forsinkelser, forteller Amundsen.

ANNONSE

Forsinkelsene har vært utenfor kjedens kontroll, opplyser han.

Avdekket ukjente svakheter

Først i midten av desember ga Plan- og bygningsetaten nødvendig igangsettingstillatelse.

– I lokalene er det fullt trøkk, og huseier jobber på spreng for å bli ferdig raskest mulig. Det er et gammelt bygg, så mens de har holdt på har det dessverre blitt avdekket svekkelser i betongdekket.

Konsernsjef Trygve Amundsen ser frem til åpningen i mars. Foto: Nr1 Fitness

Gulvet er forsterket, og arbeidet kan fortsette som planlagt.

ANNONSE

– Dessverre blir ikke åpning før medio mars. Åpningsdato må vi komme nærmere tilbake til, for det handler blant annet om at vi må få brukstillatelse. Jeg tipper det blir i midten av mars.

Konsernsjefen forsikrer derimot at det ikke vil bli ytterligere forsinkelser.

– Vi er veldig lei oss for at vi ikke greide å få senteret oppe å gå til januar og februar, for det er vår høysesong, sier Amundsen, som ser frem til åpningen.

I dette bygget i Vestgrensa 2 åpner snart bydelens nyeste treningssenter. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

Blant Norges beste

I utgangspunktet er alle Nr1 Fitness' treningssentre døgnåpne om det ikke foreligger grunner til at de må holde stengt i noen timer om natta. Amundsen opplyser at det ikke er sikkert hvordan åpningstidene vil bli på Ullevål, men at det uansett vil være åpent fra 05 til 24 hver dag.

ANNONSE

– Hvordan har interessen vært så langt?

– Det er en av de åpningene i hele Norge som har vært av størst interesse, vil jeg påstå. Interessen har vært formidabel, og det er vi veldig glade for. Det blir et vanvittig tøft og kult treningssenter, smiler Amundsen.

Tidligere Ullevål kino ligger ved John Colletts plass og huser allerede kafé og dagligvarebutikk.

Kjeden har opplevd at det har rent inn med innmeldinger og interesseskjemaer.

– Det er rundt 500 som har ytret interesse allerede. Vi er ganske overbevist om at dette er noe som har vært ønsket i området.

ANNONSE

– Hva vil skille dere fra andre sentre i området?

– Beliggenheten er fantastisk, og lokalene er gamle og spennende. Vi har revet ned, og bygget det opp slik vi ønsker å ha det. Det er godt møblert og helt nytt, avslutter treningsdirektøren.

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE