Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ønsker 1000 til Bislett, og skal overdøve KFUMs opprykksfest

Det blir fest og jubelstemning på Bislett på lørdag, lover Bastionen. Og har du hjertet i Lyn må du bli med og vise støtte til klubben, som har avsluttet sesongen langt over hva som kunne forventes tidligere i år. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Med mindre Lyn slår Holmen med noe sånt som 17 mål, er 3. divisjon et faktum for Lyn neste sesong. Det hindrer imidlertid ikke Bastionen, som skal sette KFUMs opprykksfest i skyggen. Bli med da vel!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.10.2015 kl 13:29

BISLETT: – På lørdag skal vi lage feststemning på Bislett. Laget skal score masse mål mot Holmen, og vi skal hjelpe til fra tribunen, slår Thomas Nordeng i Bastionen-styret fast.

Thomas Nordeng, Bastionen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Supporterne skal hylle gutta for den gode høstsesongen og den innsatsen de har lagt ned i høst. Etter trenerskiftet i juni har Lyn tatt 21 av sesongens foreløpig 22 poeng.

Vålerenga sviktet

Inntil forrige lørdag levde fortsatt håpet om nok en sesong i 2. divisjon. Det krevde imidlertid seier mot Senja, og at Vålerengas andrelag tok alle poengene på Ullernbanen. Men selv om Lyn gikk seirende ut av kampen i nord, som ble et nervedrama av de sjeldne, var det lite hjelp å hente av Oslo øst-laget. Dermed var nedrykk for Lyn så godt som et faktum.

Les om den nervepirrende Senja-kampen her!

Det legger imidlertid ingen nevneverdig demper på det som har vært 2. divisjons beste supportere.

Tabellen etter 25 serierunder. 2. divisjon avd. 1.(Fotball.no)

Skal overdøve KFUM-fest

– Jeg håper vi klarer 1000 tilskuere på lørdag. Selv etter å ha ligget på nedrykksplass i store delere av sesongen, så har vi et snitt på 650 tilskuere. Det tviler jeg på du får se i noen annen 2. divisjonsklubb, sier Nordeng, og legger til:

– Vi håper, tror og skal gjøre vårt beste for at KFUM sin opprykksfeiring blir skyggelagt av vår siste kamp.

Kampen begynner klokken 13.00 lørdag.

I forrige runde ble det nemlig klart at det er KFUM som rykker opp i 1. divisjon fra 2. divisjon, avdeling 1. Lyn rykker ned, sammen med Mjølner og Holmen på plassene under.

Alle med Lyn-hjerte: Bli med!

Etter kampen fortsetter bastionærene festen på Patio med avslutning for sesongen. Dit vil også spillerne ta turen innom. Nordeng lover god stemning hele dagen.

– Vi håper alle med Lyn-hjerte kjenner sin besøkelsestid, for spillerne har absolutt fortjent en verdig avslutning på sesongen. Vi er avdelingens formlag med 4-1-1 på de siste 6 kampene. Holmen står med 0 poeng etter sommerferien. Sammen skal vi gjøre dette til en dag vi vil huske lenge. Så møt opp og bli med på festen! oppfordrer Bastionen-talsmannen.

Heier på Lyn!

Selv om neste sesong vil bli tilbrakt enda et nivå ned i det norske seriesystemet, står supporterne last og brast.

– Uansett divisjon vil Bastionen alltid støtte laget. 2016 blir ikke noe annerledes, og neste år kommer til å bli en opptur for hele klubben. Vi er klare, uansett motstand! sier Nordeng.

For som Lyn-supporter og programleder Finn Bjelke sa til Nordre Aker Budstikke i forrige uke:

– Jeg heier på Lyn – ikke divisjonen de spiller i.

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...