Nordre Aker Budstikke

Ønsker oppgradering av stien for sykkel, barnevogn og rullestol

Stien som ønskes oppgradert. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Naboer til stien har fremmet ønske om utbedring av stien, som går over friområde.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.10.2019 kl 09:59

KORSVOLL: I forrige bydelsutvalgsmøtet var stien mellom Brekkelia og Svensenga på sakskartet. I en henvendelse fra bydelsoverlegen, Bjørn Sletvold, til Bymiljøetaten går det frem at Nordre Aker ønsker sistnevntes vurdering av en eventuell oppgradering av stien:

«Bydelsutvalget i Nordre Aker hadde i sitt møte 05.09.2019 BU-sak 126/19 «Sti mellom Brekkelia og Svensenga» til behandling. Vedtak (i blått) er gjengitt under. Bydelen ber om en tilbakemelding fra Bymiljøetaten som svarer ut siste avsnitt i vedtaket.»

Stien

I vedtaket bydelsoverlegen viser til står det blant annet følgende:

«Naboer til Brekkelia har fremmet ønske om en utbedring av sti som går over Friområde (lekeareal) S-1884, 13.11.73 mellom Brekkelia og tilførselsvei fra Svensenga (se kart). Stien ønskes ideelt sett tilrettelagt for sykkel, barnevogn og rullestol, slik at det blir mulig for alle å ta seg bilfritt til turområder langs elva og til Frysja torg.


Bydel Nordre Aker ber Bymiljøetaten gi bydelen en vurdering av hva en slik oppgradering vil innebære av inngrep, arbeider og investeringer. Bydelen ønsker denne vurderingen for senere å kunne melde inn en prioritert liste over oppgradering av bydelens gangforbindelser.»

Nordre Aker Budstikke har kontaktet bydelsoverlegen om eventuelt ny informasjon i saken, men det er det foreløpig ikke i skrivende stund.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...