Nordre Aker Budstikke
Annonse

Opplev bilvask med omtanke – når du handler eller jobber

Adrian Woznicki, Sjamil Maskhadov og Mehran Murad i LemonWax på Amfi Ullevaal.

Vask bilen din skinnende ren på den mest skånsomme måten hos miljøvennlige LemonWax på AMFI Ullevaal. Alt du trenger å gjøre er å levere bilnøkkelen. Så enkelt, så genialt!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.11.2017 kl 13:42

AMFI ULLEVAAL: – Vi spesialiserer oss på mobil bilvask og vil at du skal spare tid på å vaske bilen hos oss! I tillegg kan du ha god samvittighet, når det gjelder miljøet. Du kan bestille bilvask via vår app LemonWax, per telefon eller drop-in, så det er svært lett å ta kontakt. Vi legger vår stolthet i at kundene skal bli fornøyde, sier Adrian Woznicki, daglig leder ved nystartede Lemonwax på AMFI Ullevaal.

Muntre Adrian forteller at han og kollegene, som for øvrig er to barndomsvenner, ønsker å legge listen høyt for servicen de yter overfor kundene: Du skal oppleve at det er enkelt og trygt å vaske bilen hos dem mens du handler eller er på jobb.

I Lemonwax' resepsjon kan du levere og hente nøklene, ved siden av at den serviceinnstilte gjengen kjører bilen frem til resepsjonen - om du ønsker det.

Rengjør bilen der den er parkert

På Amfi Ullevaal betyr det at Lemonwax vasker biler, uansett hvor i parkeringsanlegget de står parkert. Ved innvendig vask kjøres bilen til den faste vaskesonen, som du ser hvis du følger LemonWax-skiltene inne i garasjeanlegget.


Sjamil i gang med innvendig rengjøring av en bil.

– Vi ønsker å tilføre bilvaskbransjen et bedre image. Dette gjør vi på flere måter: Vi bruker kun miljøvennlige produkter og vasker biler ved svært lite bruk av vann, i gjennomsnitt 0,7 til 1 liter væske per bil. Til sammenligning brukes det i snitt 385 liter vann per bilvask på bensinstasjoner. LemonWax er en bilvaskjede som siden oppstarten i 2015, har spart miljøet for mer enn 6,3 millioner liter vann. Dette er vi stolte av! sier Adrian.

Den ambisøse 20-åringen legger ikke skjul på at han med tiden ønsker å drive flere LemonWax-franchiser. Han og kollegaene jobber derfor beinhardt daglig for å realisere målene.

– Vi møtes hver morgen på jobben med godt humør, mye energi og arbeidsglede. Vi lar ingenting trekke oss ned. Vi sprer gjerne denne energien til våre kunder. Det er veldig spennende å se tilbakemeldingene fra kunder og stadig ha fokus på å vokse og bli mer kjent i området rundt Ullevaal, sier Adrian.

– Hvordan gjør DIN forretning hverdagen bedre?


– Vi tror på det at kunden leverer bilen og går på jobb. Når kunden kommer fra jobb etter en stressende dag, da er det deilig å sette seg inn i en helt ren bil. Vi tilpasser oss kundens behov, og vil at kunden skal kjøre ut fra parkeringsanlegget med et smil.

– Og hvor ofte bør en bil rengjøres?

– Mange har sine meninger rundt dette. Vi anbefaler hver andre uke. Men så finnes det flere som vasker bilen utvendig hver uke. Så den får nesten kunden gruble litt på hva h*n mener er best, sier Adrian.

Sjamil Maskhadov og Mehran Murad løfter daglig leder Adrian Woznicki.

– Gjør deg selv en stor tjeneste

Adrian understreker at du får mye igjen av å være bevisst vedlikeholdet av bil, særlig med tanke på årstiden vi nå ruller i møte. En hyppig rengjøring anbefales derfor ofte all den tid Kong Vinter regjerer.


– Salter og skitt på veiene kan skade lakken på bilen. Derfor er det ekstremt viktig å ta utvendig vask av bilen i vintertid selv om bilen blir skitten med engang man kjører ut. Vårt produkt inneholder voks, så med jevnlig vask hos oss vil ikke salt og skitt feste seg like godt på lakken, sier vaskeeksperten – og tilføyer:

– Bilvask er en fornuftig investering som betaler seg i det lange løp. Det er også viktig med et godt vedlikehold av interiøret og vi tilbyr blant annet seterens og skinnpleiebehandling av setene. Dette er svært viktig for å holde kvaliteten ved like, sier Adrian.

Avslutningsvis slår den daglige lederen ytterligere et slag for å gi deg og bilen en alle tiders opplevelse i lys av et besøk hos Lemonwax.

– Vi tilbyr supervoks som gjør at bilen holder seg ren enda lenger. Vi anbefaler at dette gjøres minimum annenhver måned. Unngå gjerne bilvasker med børster, bruk oss istedenfor: Vi pleier bilen din for hånd med omtanke og gir denen kvalitetspleie, sier Adrian.

Les mer om Lemonwax, priser og tilbud her

Gå til Amfi Ullevaals nettsider!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...